tromaktiko: «Έκλεισε» με επιτυχία η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Αυστραλία

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

«Έκλεισε» με επιτυχία η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Αυστραλία



«Έκλεισε» τις πύλες της η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών “Fine Food Australia”, στο Σίδνεϊ, στην οποία το Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου συμμετείχε για τρίτη συνεχή χρονιά με κρατικό περίπτερο.

Η κυπριακή συμμετοχή στην Έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο των προσπαθειών για ενίσχυση των κυπριακών εξαγωγών και για προβολή των κυπριακών προϊόντων στην Αυστραλία.

Το έντονο κυπριακό και ελλαδικό στοιχείο στην Αυστραλία αποτελεί τον ισχυρότερο ενισχυτικό παράγοντα για τη διείσδυση των κυπριακών προϊόντων στην εγχώρια αγορά.

Η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών “Fine Food Australia” είναι η μεγαλύτερη στο είδος της στην Αυστραλία και διεξήχθη για 27η χρονιά. Φέτος, φιλοξένησε περισσότερους από 1.000 εκθέτες από την Αυστραλία και άλλες χώρες.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν 22 Κύπριοι εκθέτες που εξειδικεύονται στην παραγωγή και εξαγωγή αριθμού παραδοσιακών κυπριακών προϊόντων, όπως χαλούμι, κρασιά, παραδοσιακά γλυκά, προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής και αλλαντικά.

Το κυπριακό υπουργείο εκπροσωπήθηκε από τον Μάριο Ιωάννου. Ο Ύπατος Αρμοστής της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Καμπέρα, Γιάννης Ιακώβου, επισκέφθηκε την Έκθεση και το κυπριακό περίπτερο και εξέφρασε ιδιαίτερη ικανοποίηση για το υψηλό επίπεδο της κυπριακής συμμετοχής και τη μεγάλη ανταπόκριση του κοινού.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!