tromaktiko: Για πόσο θα πληρώνουν οι ίδιοι και οι ίδιοι;

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Για πόσο θα πληρώνουν οι ίδιοι και οι ίδιοι;



Είναι πραγματικά απίστευτη η φοροκαταιγίδα αυτής της κυβέρνησης στα ακίνητα. Επειδή αδυνατεί το οικονομικό επιτελείο να μαζέψει τους φόρους από αυτούς που πρέπει, συνεχίζει να... φορολογεί τους ίδιους και τους ίδιους. Για άλλη μια φορά στον στόχο της κυβέρνησης μπήκαν οι ιδιοκτήτες ακινήτων.

Τι φταίει τώρα κάποιος με ένα μικρό διαμέρισμα σε μια λαϊκή συνοικία να πληρώνει επιπλέον φόρους μέσω της ΔΕΗ επειδή η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και το οικονομικό επιτελείο αδυνατεί να μαζέψει φόρους απ΄τους μεγαλοϊδιοκτήτες ακινήτων μέσω του φόρου ακίνητης περιουσίας από τις εφορίες?

Καλύτερα να τα μαζέψουν και να φύγουν γιατί τα έχουνε κάνει σαλάτα εκεί. Και ας δοκιμάσουμε και τι μπορεί να κάνει και η ΝΔ διότι αν δεν καταφέρει να κάνει κάτι και η ΝΔ τότε το μόνο σίγουρο είναι οτι θα χρεωκοπήσουμε. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση και να πληρώνουν οι ίδιοι και οι ίδιοι που πλήρωναν τα ΕΤΑΚ και τώρα θα πληρώνουν πάλι έμμεσους φόρους στις κατοικίες τους μέσω ΔΕΗ επειδή το κράτος είναι ανίκανο να τα μαζέψει από αυτούς που πρέπει.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!