μικρά πράσινα φύλλα της. Δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε βαθιά γλάστρα γιατί και το ριζικό της σύστημα είναι πολύ κόντο. Χρειάζεται αρκετό φωτισμό αλλά όχι άμεσο φωτισμό. Για να ανθίσει και να σχηματιστούνε μετά οι όμορφοι καρποί θα πρέπει την άνοιξη να την βγάλουμε έξω ώστε να την βλέπει 2 με 3 ώρες ήλιος. Μόλισ τελειώσει η ανθοφορία και αρχήσουν να σχηματίζονται οι καρποί θα πρέπει να την βάλουμε σε φωτεινό εσωτερικό χώρο. Η θερμοκρασία καλό είναι να μην ξεπερνά τους 20 βαθμούς κελσίου. Ποτίζουμε αρκετά αλλά μόνο όταν στεγνώνει το χώμα. Χρησιμοποιείστε υγρό λίπασμα για φυτά εσωτερικού χώρου.
Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011
Νερτέρα
μικρά πράσινα φύλλα της. Δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε βαθιά γλάστρα γιατί και το ριζικό της σύστημα είναι πολύ κόντο. Χρειάζεται αρκετό φωτισμό αλλά όχι άμεσο φωτισμό. Για να ανθίσει και να σχηματιστούνε μετά οι όμορφοι καρποί θα πρέπει την άνοιξη να την βγάλουμε έξω ώστε να την βλέπει 2 με 3 ώρες ήλιος. Μόλισ τελειώσει η ανθοφορία και αρχήσουν να σχηματίζονται οι καρποί θα πρέπει να την βάλουμε σε φωτεινό εσωτερικό χώρο. Η θερμοκρασία καλό είναι να μην ξεπερνά τους 20 βαθμούς κελσίου. Ποτίζουμε αρκετά αλλά μόνο όταν στεγνώνει το χώμα. Χρησιμοποιείστε υγρό λίπασμα για φυτά εσωτερικού χώρου.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!