tromaktiko: "Ποιος Πάντελιτς; Αν δεν ήταν ο Ράφικ..."

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

"Ποιος Πάντελιτς; Αν δεν ήταν ο Ράφικ..."



Ο Πάντελιτς είναι ο φορ του Ολυμπιακού με τη συχνότερη επαφή με τα δίχτυα. Ο Σέρβος σκοράρει με τρομερούς μέσους όρους και αποδεικνύει όποτε τον εμπιστεύεται ο Βαλβέρδε ότι μπορεί να προσφέρει.
Είναι όμως και πολύ "επικοινωνιακός" τύπος. Μιλάει σε όλους τους δημοσιογράφους και τους έχει από κοντά για να γράφουν ύμνους για το ταλέντο του και να πιέζει με αυτόν τον τρόπο το προπονητικό επιτελείο για να παίρνει χρόνο, τα έχει καλά με τον κόσμο αφού σκαρφαλώνει στα κάγκελα ακόμα και αν σκοράρει σε φιλικό με τον Βύζαντα Μεγάρων και σε γενικές γραμμές δείχνει ένα ...κοινωνικό πρόσωπο που δεν το έχει δείξει ούτε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Πολύ Ολυμπιακάρας ο Μάρκο Πάντελιτς και δε συμμαζεύεται.
Όλα αυτά δεν περνάνε απαρατήρητα και μέσα στην ομάδα: "Αποθεώνουν τον Πάντελιτς. Ποιός Πάντελιτς; Αν δεν ήταν ο Ράφικ να κάνει την τρομερή ενέργεια και να σηκώσει το κεφάλι για να δει τον Πάντελιτς δυο μέτρα από το τέρμα για την ισοφάριση και αν δεν έβαζε αυτό το εκπληκτικό γκολ με ανάποδη κεφαλιά, ίσως και να είχαμε δράματα μετά την Ξάνθη", λένε κάποιοι από τον Πειραιά που θέλουν να μην ξεφύγει το θέμα με το άδικο γλείψιμο ή και κράξιμο σε συγκεκριμένους παίκτες.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!