tromaktiko: "Γνώρισα τον άντρα της ζωής μου"

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

"Γνώρισα τον άντρα της ζωής μου"



Στην ηλικία της θα μπορούσε να είναι κόρη του, όμως εκείνη διεκδικεί επάξια τον τίτλο της κυρίας Πατσίνο. Ο λόγος για τη Λουτσίλα Σολά, την 32χρονη ηθοποιό που έχει κλέψει την καρδιά του 71χρονου Αλ Πατσίνο, αποδεικνύοντας ότι ο έρωτας δεν κοιτά ούτε χρόνια, ούτε και διαβατήρια.

Γεννημένη στο Μπουένος Αϊρες, η Σόλα είναι κόρη του εκπροσώπου του πρώην προέδρου της Αργεντινής Ραούλ Αλφονσίν. Οταν γνώρισε τον χολιγουντιανό σταρ μετρούσε ήδη έναν αποτυχημένο γάμο -με τον φωτογράφο Μάξιμο Μορόνε- από τον οποίο είχε αποκτήσει και ένα κοριτσάκι.

Αν και βρέθηκε στο Λος Αντζελες με στόχο να σπουδάσει Κοινωνιολογία στο UCLA, την κέρδισε η υποκριτική.

Το περασμένο καλοκαίρι ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της ταινίας «Limbo» στο πλευρό του Τζον Κιούζακ και ξεκίνησε αυτά της ταινίας «Sleeping Around», στα οποία όμως έκανε διάλειμμα προκειμένου να ταξιδέψει στη Βενετία και να συνοδέψει τον σύντροφό της στο φεστιβάλ στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Wild Salome».

Με τον δημοφιλή ηθοποιό γνωρίστηκε τυχαία σε ένα πάρτι στο Λος Αντζελες το 2005 μέσω μιας κοινής γνωστής.

«Ηξερα ότι σε εκείνο το σπίτι θα πήγαιναν ενδιαφέροντα πρόσωπα από τον κόσμο του κινηματογράφου και της τέχνης, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα γνώριζα τον άντρα της ζωής μου» θυμάται η ίδια, επισημαίνοντας ότι πριν αποφασίσουν να προχωρήσουν σε σχέση έβγαιναν φιλικά για δύο χρόνια.

«Μας άρεσε να πηγαίνουμε μαζί τα παιδιά μας στο σινεμά: τότε τα δίδυμα του Αλ ήταν τεσσάρων χρόνων, ενώ η δικιά μου Καμίλα οκτώ».

Η 32χρονη καλλονή αποκαλύπτει ότι στην αρχή ήταν δύσπιστη, γνωρίζοντας ότι πολλοί σταρ του Χόλιγουντ βάζουν πάνω από όλα την καριέρα τους: «Το γεγονός ότι ο Αλ ήταν πιο μεγάλος από μένα και αρνητικός στο θέμα του γάμου, δεν βοηθούσε. Ωστόσο, όσο τον γνώριζα καταλάβαινα ότι είναι ένας άνθρωπος απλός, εύθυμος που ήθελε πάντα να γίνει ηθοποιός, όχι σταρ».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!