tromaktiko: Θέλω να σωθεί η πατρίδα μου και όχι οι πιστωτές της

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Θέλω να σωθεί η πατρίδα μου και όχι οι πιστωτές της



Προς τον κ. Πρωθυπουργό και Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης
Αγαπητοί "κύριοι" (σε εισαγωγικά),
Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι...
δεδομένης της ανικανότητάς σας να κατευνάσετε το τσουνάμι απαιτήσεων της Τρόικας λόγω κωλυσιεργείας και εγκληματικής αμέλειας στα κρίσιμα εθνικά/οικονομικά θέματα για τα οποία δεσμευτήκατε το περασμένο καλοκαίρι, μας φορτώνετε καθημερινά με έκτακτα μέτρα και εισφορές για να κλείσετε τις τρύπες του ελλείμματος προκειμένου να πάρετε κάθε φορά την επόμενη δόση της δανειακής σύμβασης που ολόκληρη μαζί με μέρος των φόρων που αποδίδουν οι ΈΛληνες πηγαίνει κατ' ευθείαν στις τσέπες των διεθνών οικονομικών τρ! ομοκρατών με τους οποίους επιλέξατε να συνεταιριστείτε χωρίς την βούληση του Ελληνικού λαού.

Ως εκ τού του σας δηλώνω ότι θα καθυστερήσω καταβάλλω τις εισφορές αλληλεγγύης και έκτακτα τέλη που καλούμαι να πληρώσω μέχρις ότου λήξει με το καλό ή με το κακό η πολιορκία της περιουσίας των Ελλήνων και το ξεπούλημα των πόρων της χώρας μου που επιχειρείται.

Ετσι ώστε να βεβαιωθώ ότι η εισφορά αλληλεγγύης και τα λοιπά τέλη που θα καταβάλλω εντόκως (ως νομοταγής πολίτης) θα αποδωθούν για το σκοπό φέρει ο τίτλος τους (αλληλεγγύη στους άνεργους συμπατριώτες μου).
Ευχομαι το ίδιο να πράξουν και όλοι όσοι έχουν απομείνει με την δυνατότητα να πληρώσουν τώρα ώστε να καταλάβετε ότι εκβιαστικά διλήμματα του στύλ "Ή τα δίνετε στις τράπεζες και τους δανειστές ή πτωχεύουμε" δεν περνάνε στον Ελληνα. Οι υπόλοιποι απλά δεν έχουν να σας τα δώσουν διότι είναι άνεργοι.

Ούτως ή αλλως έχουμε πτωχεύσει οικονομικά, ηθικά και κοινωνικά.
Απαλλάξτε μας λοιπόν άμεσα τον τόπο από το βάρος της ανίκανης παρουσίας σας που ούτως ή αλλως μας στοιχίζει εκατομμύρια ευρώ ετησίως καθώς και των χουντικών πρακτικών που εφαρμόζετε που έχουν θίξει ανεπανόρθωτα την αξιοπρέπεια των κατοίκων της χώρας που γέννησε και σκότωσε πολλάκις την Δημοκρατία. Το δεύτερο με βασική ευθύνη των πολιτικών πάντα.

Δεν θα πληρώσουμε ούτε Ευρώ αν δεν παραιτηθείτε χθές.
Για τα υπόλοιπα δεινά που μας περιμένου, θα αναλάβουμε μόνοι μας την ευθύνη, δέν έχουμε ανάγκη από διεθνείς νταβατζήδες ούτε και την πολυτέλεια να πληρώνουμε τους υπαλλήλους τους.

Ενας αποφασισμένος.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!