tromaktiko: Μόνχε: «Μπορώ να παίξω αμέσως»

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Μόνχε: «Μπορώ να παίξω αμέσως»



Με το στυλό στο χέρι είναι ο Μόνχε, ο οποίος περιμένει να πάρει το ΟΚ από την ΕΠΟ και να υπογράψει στον Ολυμπιακό, όπως ο συμπαίκτης του Γιάννης Ζαραδούκας.

Η υπόθεση του Αργεντινού εξτρέμ είναι τελειωμένη για τον Ολυμπιακό, όπως και για τον Γιάννη Ζαραδούκα. Ο πρώτος θα υπογράψει για δύο χρόνια, ενώ ο Έλληνας μπακ για τρία. Ο Βιθέντε Μόνχε παραχώρησε δηλώσεις τονίζοντας την ανυπομονησία του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του:

«Περιμένω την απόφαση για να μείνω ελεύθερος και να μπορέσω αν συνεχίσω την καριέρα μου. Όταν βγει η απόφαση θα με ενημερώσει ο μάνατζέρ μου, ο οποίος χειρίζεται αυτά τα θέματα και θα δούμε τι θα γίνει και σε ποια ομάδα θα αγωνιστώ», δηλώνει αρχικά στην εφημερίδα Sportday κρατώντας τα... προσχήματα έως ότου βγει επίσημα η απόφαση, και προσθέτει:

«Θα είναι ότι καλύτερο για μένα, για την καριέρα μου, μια τέτοια εξέλιξη. Να παίξω στον Ολυμπιακό. Πρώτα όμως πρέπει να βγει η απόφαση και μετά να δούμε πού θα παίξω».

Για την ετοιμότητά του σχολίασε: «Κάνω καθημερινά προπόνηση στον Βόλο με την ομάδα και τον προπονητή μας για να μην είμαι πίσω. Αν τελειώσει αυτή η υπόθεση, θα είμαι έτοιμος να αγωνιστώ. Μπορώ να παίξω αμέσως, αν και υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες. Αν το αποφασίσει ο προπονητής, εγώ μπορώ να παίξω από το πρώτο ματς».

Όσο για τον Γιάννη Ζαραδούκα, ο Μόνχε υπογράμμισε: «Δεν γνωρίζω τι θα κάνει ο Γιάννης, αλλά θα είναι καλό να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί».
http://www.gazzetta.gr/


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!