tromaktiko: Tελικά, δεν κάνουμε χωρίς τους δημόσιους υπάλληλους

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Tελικά, δεν κάνουμε χωρίς τους δημόσιους υπάλληλους



Σχετικά με την απάντηση της αναρτησης θέλω να πω να μην ξεφευγετε απο το θέμα κύριοι, βλέπω ότι ακόμα και τώρα πιστεύετε ότι...
(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/09/blog-post_9995.html) η Ολυμπιακή,αφού το αναφέρει ο φίλος αναγνώστης,δεν έπρεπε να πωληθεί?
Ξέρω ότι οι πολιτικοί μας είναι άχρηστοι να διαχειρηστούν σωστά και με κριτιριο το συμφέρον του λαού,εταιρίες τέτοιου βεληνεκούς αλλά αντί να τους στείλουμε σπίτι τους να κουρεύουν το γκαζόν,τους ξαναβάζουμε έτσι διεφθαρμένους στην βουλή να κάνουν τι κύριοι,να φτιάξουν την ΔΕΗ π.χ? αλοίμονό μας αφού βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας...
-Αλήθεια,όλοι οι Δ.Υ έχουν προσληφθει αξιοκρατικά?
μα καλά δουλευόμαστε τώρα?
Το θέμα είναι τι γίνετε τώρα αλλά όπως βλέπω και απ'ότι κατάλαβα πρέπει όλοι αυτοί οι Δ.Υ να παραμείνουν στη θέση τους και ας είναι εγώ και εσείς να λιώνουμε στο λιοπύρι κάθε μέρα και να μήν ξέρουμε εάν αύριο θα έχουμε δουλειά.
Αυτό δεν είναι "Ζήλεια" όπως κάποιος άλλος αναγνώστης ανάφερε αλλά κραυγή απελπισίας για την άνιση μεταχείρηση μεταξύ Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα.(δεν βλέπω να μίλατε με τον ίδιο ζήλο για τους ιδιωτικούς υπάλληλους)
Οι μισθοί στον Ιδιωτικό τομέα δεν ήταν και δεν είναι σε όλους τους τομείς μεγαλύτερος απο του Δημοσίου αλλά αντιθέτως οι μισθοί,ήταν έστω,με καθαρά αξιοκρατικά κριτίρια.
-Δεν είδα κάποιον Δ.Υ ενώ είχε προσληφθεί να ήθελε να φύγει και να πάει στον Ιδιωτικό τομέα παρά μόνο σε μία περίπτωση και μιλώ για την υπόθεση της ΕΡΤ που μόλις βγήκαν στην φόρα οι υπέρογκοι μισθοί κάποιων παρουσιαστών και όχι μόνο,τους μείωσαν και αυτοί που να ζήσουν με λιγότερα...
-Τέλος πάντων κύριοι,μην ξεχνάτε και ένα άλλο βασικό που έχει αναφερθεί,όσοι Δ.Υ δεν καλύπτουν πάγιες και διαρκείς να πάνε στο σπιτάκι τους,σας φένετε σκληρό αλλά συτή είναι η αλήθεια.
-Τώρα ποιός είναι αυτός που θα κρίνει το ποιός μένει ποιός φεύγει,με αυτούς που μας κυβερνούν μπορώ να εγγυηθώ την αναξιοπιστία του συστήματος επιλογής.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!