tromaktiko: Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο...

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο...



Οργώνει... την Ευρώπη ο Παπανδρέου για να εξασφαλίσει τη στήριξη ηγετών της αλλά χωρίς όμως αντίκρυσμα, καθώς...
αν δει κάποιος το βαρύ κλίμα που επικρατεί στις αγορές και στο Δ.Ν.Τ για την ελληνική οικονομία, θα χάσει και την τελευταία ελπίδα του! Προχθές είδε την Μέρκελ και αύριο το Σαρκοζί. Και τα μέτρα..που ανακοινώνονται κάθε εβδομάδα ολοένα γίνονται και πιο σκληρά !

Την ίδια ώρα ο β΄ αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στην πρωινή εκπομπή του mega «Κοινωνία Ώρα Mega» ανακοίνωσε…την οικονομική αδυναμία του να πληρώσει την έκτακτη εισφορά ακινήτων για τα σπίτια που κληρονόμησε. «δεν έχω να πληρώσω, δεν μπορώ να πληρώσω, ας έρθει ο Βενιζέλος να με συλλάβει και να με βάλει φυλακή»,είπε ο Πάγκαλος και άφησε άφωνους του τηλεθεατές του μεγάλου καναλιού.
Πωλείτε όσο όσο..
«Για να μπορέσω να πληρώσω τον φόρο, θα πρέπει να αναγκαστώ να πουλήσω ένα ακίνητο», είπε ο ίδιος. Για τα φτωχικά σπιτάκια του καλείται να πληρώσει συνολικα 17.500 ευρώ μαζί με το τέλος ακίνητης περιουσίας.Για τα 7.500 ευρώ φαίνεται να ζητείται δανειστής, αφού όπως εξομολογήθηκε ο κ.Πάγκαλος, δεν έχει να πληρώσει αυτό το ποσό.
Εάν δεν βρεί αγοραστή θα πρέπει να δανειστεί.Μήπως να απευθυνθεί και εκείνος στο Δ.Ν.Τ για να πάρει ένα μικρό δάνειο για να καλύψει τις τρέχουσες φορολογικές του εκρεμμότητες!
briefingnews.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!