tromaktiko: Τραυματισμός εργάτη του Δήμου Στροβόλου από έκρηξη σε κάδο απορριμμάτων

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Τραυματισμός εργάτη του Δήμου Στροβόλου από έκρηξη σε κάδο απορριμμάτων



Έκρηξη, που σύμφωνα με τις προκαταρκτικές ενδείξεις δεν οφείλεται σε εκρηκτικό μηχανισμό, σημειώθηκε τα ξημερώματα σε πλαστικό κάλαθο σκυβάλων, στην οδό Κυψέλης, στο Στρόβολο, με αποτέλεσμα να...
τραυματιστεί ελαφρά ένας εργάτης του συνεργείου συλλογής σκυβάλων του Δήμου Στροβόλου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας, Γιώργος Χινινός, ανέφερε ότι η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 5:30 όταν εργάτες του συνεργείου καθαριότητας του Δήμου Στροβόλου προσπάθησαν να αδειάσουν τον κάλαθο στο σκυβαλοφόρο όχημα.

Όπως εξήγησε, συνεπεία της έκρηξης τραυματίστηκε ελαφρά ένας 50χρονος εργάτης του συνεργείου, ο οποίος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στη συνέχεια απολύθηκε.

Ο κ. Χινινός είπε ότι προκαταρκτικά φαίνεται ότι η έκρηξη δεν οφείλεται σε εκρηκτικό μηχανισμό αλλά σε κάποιο άλλο αντικείμενο το οποίο βρισκόταν μέσα στον κάλαθο.

Όπως είπε, οι αρχικές έρευνες της Αστυνομίας είχαν στραφεί προς την κατεύθυνση της εγκληματικής ενέργειας εναντίον πρακτορείου στοιχημάτων, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το σημείο όπου προκλήθηκε η έκρηξη.

Το εν λόγω πρακτορείο είχε γίνει στόχος βομβιστών πριν από λίγες μέρες.

Ωστόσο, πρόσθεσε, μετά από έρευνες των μελών του ΤΑΕ και των πυροτεχνουργών της Αστυνομίας αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί και οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να εξακριβωθεί το τι ακριβώς προκάλεσε την έκρηξη.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!