tromaktiko: Ξανά... ανάμεσα μας ο Μάκης!

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Ξανά... ανάμεσα μας ο Μάκης!



Μόνο λίγο καιρό παρέμεινε κρατούμενος ο Μάκης Ψωμιάδης, καθώς πλέον από το μεσημέρι της Τετάρτης αναπνέει ξανά αέρα ελευθερίας, αφού κατέθεσε μια εγγύηση 20.000 ευρώ!


Θυμίζουμε ότι από το απόγευμα της Τρίτης ο εισαγγελέας με τον ανακριτή είχαν διχογνωμία για το αν ο Μάκης Ψωμιάδης θα έπρεπε να προφυλακιστεί ή όχι. Τελικά αποφασίστηκε τις επόμενες ημέρες αυτό να το κρίνει το Συμβούλιο των δικαστών! Ο BIG MAC παρέμεινε για ένα ακόμη βράδυ κρατούμενος στην ΓΑΔΑ αλλά από το μεσημέρι της Τετάρτης είναι πλέον ελεύθερος.


Συγκεκριμένα έγινε δεκτή έγινε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο η αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ερήμην καταδίκης για χρέη στο Δημόσιο. Σε βάρος του Ψωμιάδη εκρεμμούσε ερημοκαταδίκη 3 ετών και 4 μηνών, για χρέη περίπου 300.000 ευρώ προς το Δημόσιο, ποινή που δέχθηκε την αναστολή της το Αυτόφωρο, επιβάλλοντας εγγύηση ύψους 20.000 ευρώ, τα οποία πρέπει να καταβληθούν έως την επόμενη Τετάρτη.

Πλέον, ο ισχυρός άνδρας της Καβάλας θα περιμένει να συνεδριάσει σε περίπου δέκα-δεκαπέντε ημέρες το δικαστικό συμβούλιο για να εκδώσει με βούλευμά του την απόφασή του, για τον εάν θα οδηγηθεί στη φυλακή, όπως ζήτησε η εισαγγελέας, Αθηνά Θεοδωροπούλου ή θα αφεθεί ελεύθερος με όρους (χρηματική εγγύηση 600.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του), όπως ζήτησε ο 9ος τακτικός ανακριτής, Γιώργος Κασσίμης για την εμπλοκή του στην υπόθεση με τους στημένους ποδοσφαιρικούς αγώνες.


Αυτό που έχει σημασία είναι ότι κ. Ψωμιάδης ευρώ αναπνέει ξανά... αέρα ελευθερίας και φυσικά για τον ίδιο (προς το παρών) είχε αίσιο τέλος η περιπέτεια που άρχισε την περασμένη εβδομάδα με την σύλληψη του σε βίλα των Νοτίων Προαστίων!

www.gazzetta.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!