tromaktiko: (Μόνο) ο Ριέρα ήταν απροπόνητος;

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

(Μόνο) ο Ριέρα ήταν απροπόνητος;



Τα άσχημα νέα για τα εργομετρικά αποτελέσματα του Ριέρα έχουν δημιουργήσει απορίες σχετικά με την κατάσταση όλων των παικτών του Ολυμπιακού. Διαβάστε τι ισχυρίζονται στου Ρέντη.

Σωρεία ερωτημάτων έχει προκύψει από το θέμα Ριέρα και για τα εργομετρικά νούμερα όλων των παικτών του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με τα όσα λένε στον Ολυμπιακό, δεν υπάρχει θέμα εργομετρικών και η περίπτωση του Άλμπερτ Ριέρα είναι ξεχωριστή.

Οι ερυθρόλευκοι θεωρούν φυσιολογικό το γεγονός ότι τα νούμερα του Ισπανού άσου δεν είναι τα επιθυμητά για αρκετούς λόγους. Καταρχάς, μετά από διακοπές αρκετών ημερών (μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός είχε σταματήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις από πολύ νωρίς και έπαιξε κάποια φιλικά πριν αποχωρήσουν οι παίκτες), όταν επέστρεψε για την καλοκαιρινή προετοιμασία φάνηκε ότι δεν είχε προσέξει τον οργανισμό του και τα εργομετρικά του ήταν... χάλια.

Όμως, μετά την Αυστρία είχε «στρώσει», όπως ισχυρίζονται στου Ρέντη, ενώ στα μέσα Αυγούστου υπέστη θλάση και σταμάτησε φυσικά να προπονείται. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει μέρος της προετοιμασίας και ουσιαστικά από τότε δεν ξαναπροπονήθηκε, γιατί μπορεί να ήταν υγιής, όμως από τα τέλη Αυγούστου και μετά ασχολήθηκε αποκλειστικά με το θέμα της μεταγραφής του. Επομένως πήγε στην Τουρκία προερχόμενος από τραυματισμό και... απροπόνητος. Σε μία περίοδο όπως αυτή που διανύουμε, θεωρούν πολύ φυσικό τα εργομετρικά αποτελέσματα του Ριέρα να προκαλούν... σοκ. Παρά ταύτα, οι ειδικοί λένε ότι σε λίγες εβδομάδες – με την κατάλληλη δουλειά - θα επανέλθει η φυσική του κατάσταση στα επίπεδα που πρέπει.

Όσο για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, η περίπτωσή τους δεν αποτελεί φυσικά εξαίρεση όπως του Ριέρα και είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση, και με την δουλειά που θα γίνει και τις επόμενες ημέρες αλλά και με τα επίσημα παιχνίδια που θα πάρουν στα πόδια τους θα βρεθούν σύντομα στην κατάσταση που πρέπει.

Ωστόσο, καλό είναι να κρατήσουμε μικρό καλάθι, καθώς στου Ρέντη λένε ότι ο Βαλβέρδε δεν υποβάλλει τους ποδοσφαιριστές συχνά σε εργομετρικά τεστ γιατί... δεν τα πολυπιστεύει, επομένως αν δεν δουλέψουν σωστά με τους γυμναστές στις επόμενες δύο – τρεις εβδομάδες θα φανεί αν οι ερυθρόλευκοι θα έχουν την φυσική κατάσταση που πρέπει. Αν όχι, τότε αυτό δύσκολα θα αλλάξει στην συνέχεια της σεζόν και τα πράγματα μόνο ευχάριστα δεν θα είναι...
http://www.gazzetta.gr/




     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!