tromaktiko: Το σημερινό κουπόνι

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Το σημερινό κουπόνι



Πολλά και δυνατά στηρίγματα προσφέρουν τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 αφού τα περισσότερα φαβορί αντιμετωπίζουν κατώτερους αντιπάλους. Θέλει πάντως αυξημένη προσοχή γιατί στις αναμετρήσεις των Ελπίδων οι εκπλήξεις έχουν αυξημένο ποσοστό. Διαβάστε αναλυτικά στο kingbet.gr


Με τη δεύτερη αγωνιστική συνεχίζεται παράλληλα το Ευρωμπάσκετ, με Ελλάδα και Λιθουανία να είναι και δύο από τα ισχυρότερα φαβορί, από τα δώδεκα παιχνίδια που διεξάγονται συνολικά σήμερα. Στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, μεγαλύτερα φαβορί είναι το διπλό της Ισπανίας που υποχωρεί στο 1.25 με αντίπαλο την κατώτερη Γεωργία ενώ ο άσος της Αγγλίας στο ματς με το Αζερμπαϊτζάν παίζει στο 1.05 χωρίς χάντικαπ. Ισχυρό προβάδισμα διαθέτει και η φιλοξενούμενη Αυστρία στο 1.20 όπως και η Πορτογαλία στο 1.30.

Κινήθηκε ελαφρά ανοδικά η τιμή της Ελβετίας προς το 1.40 και το 1.45 ενώ το διπλό της Σλοβενίας μέσα στη Μάλτα από το 1.45 ανέβηκε και στο 1.55. Πιέστηκε το διπλό της Ολλανδίας προς το 1.55.

Σε αγώνα από το Λιγκ Καπ Γαλλίας η Λανς θα υποδεχτεί την Εβιάν και στις αγορές κινήθηκε ανοδικά η τιμή του άσου προς το 2.60. Για το πρωτάθλημα της βραζιλίας η Μπαϊα θα υποδεχτεί την Αμέρικα Μινέιρο με τον άσο να παίζει στο 1.70 και στο 1.75.

Τέλος σε μια από τις πλέον αμφίρροπες αναμετρήσεις της ημέρας η Αρχεντίνος Τζ. θα υποδεχτεί την Βέλεζ Σάρσφιλντ για τo Σουνταμερικάνα με το διπλό να έχει σχέτικο προβάδισμα στο 2.40 ενώ η τιμή των γηπεδούχων φτάνει και στο 2.70.

www.kingbet.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!