tromaktiko: Απάντηση στο "ΦΠΑ και Cafe Via Mare Θεσσαλονίκη" από τη Διεύθυνση του Kαταστήματος

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Απάντηση στο "ΦΠΑ και Cafe Via Mare Θεσσαλονίκη" από τη Διεύθυνση του Kαταστήματος



Αγαπητοί αναγνώστες, σε συνέχεια των (http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/09/cafe-via-mare.html και http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/09/cafe-via-mare_02.html).

Το συγκεκριμένο μαγαζί προσφέρει, εδώ και 3 χρόνια περίπου, τους καφέδες,τα ροφήματα,τα αναψυκτικά,τους χυμούς μόλις 2¤ από Δευτέρα εως Παρασκευή, απο το πρωί εώς τις 20.00, καθώς και οι μπύρες - κρασιά στα 4¤. Επίσης, να επισημάνω προσφορά είναι και οι απλές φιάλες αλκοολ στα 60¤ για όλες τις μέρες της εβδομάδος.
'Οπως τόνισε σε απάντηση του και ενας φίλος αναγνώστης το μαγαζί βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο της πόλης και μάλιστα της παραλίας, με θέα θάλασσα και ότι αυτό συνεπάγεται...
Ας ερθω λοιπόν στο θέμα του αναγνώστη, ο οποίος, από τα λόγια του, καταλαβαίνω ότι είναι πελάτης του καταστήματος και να απαντήσω τα εξής:
Πρώτον στη συγκεκριμένη ΠΡΟΣΦΟΡΑ (το τονίζω) δεν μπορεί το μαγαζί να απορροφήσει την αύξηση του ΦΠΑ. Θα 'ταν καλύτερο αν καταργούσε την προσφορά??? Τι σχόλιο θα έκανε τότε ο αναγνώστης!!!
Δεύτερον, μετά την αύξηση και πάλι το μαγαζί πουλάει αρκετά φθηνά, αν όχι το φθηνότερο καφέ στην παραλία. Αν κάνω λάθος διορθώστε με!!!
Τρίτον, οι κανονικές τιμές (τιμές καταλόγου) που πουλάει το μαγαζί ΔΕΝ έχουν αυξηθεί σε κανένα προϊόν, είτε λέγεται καφές είτε αλκοόλ, παραμόνο η συγκεκριμένη προσφορά (και νομίζω πως δύναται κάθε δικαίωμα όπως εξήγησα παραπάνω). ¶ρα δεν υφίσταται αύξηση τιμών τιμοκαταλόγου, αλλά αύξηση τιμής προσφοράς. Και αυτός είναι λόγος για να μας "κράξετε" κύριε αναγνώστη... τι στιγμή που υπάρχουν αλλά μαγαζιά που ανεβάζουν ΟΛΕΣ τους τις τιμές.
Τέταρτον, ο καινούριος τιμοκατάλογος περιλαμβάνει μειώσεις ( !!! ) σε 2-3 προϊόντα, όπως είναι το μπουκαλάκι κρασάκι, γρανίτα,κ.α.
Ευχαριστούμε όλους όσους μας στηρίξαν, μας στηρίζουν και θα συνεχίσουν να μας στηρίζουν στην προσπάθεια μας να προσφέρουμε την "φράπα στην παραλία με την απίστευτη θέα της θάλασσας και τα παγάκια να κάνουν το γνωστό θόρυβο καθώς ανακατεύεις με το καλαμάκι, ααα ρε Ελληνάρα..." (όπως λέει και ένας κολλητός μου).
Συγγνωμη αν ήμουν κουραστικός.Θα χαρώ αν ο αναγνώστης τιμήσει ξανά το κατάστημά μας.

Από τη Διεύθυνση του Καταστήματος.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!