tromaktiko: Πακιστανός 31 ετών και η Ρουμάνα συζυγός του συνελήφθησαν για κλοπές

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Πακιστανός 31 ετών και η Ρουμάνα συζυγός του συνελήφθησαν για κλοπές



Δύο άτομα συνελήφθηκαν την Τρίτη το βράδυ στη Λευκωσία για σειρά κλοπών και διαρρήξεων και παράνομη κατοχή περιουσιών.
Πρόκειται για μια γυναίκα από τη Ρουμανία, 32 ετών και έναν άντρα, 31 ετών από το Πακιστάν.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, την Τρίτη στις 13:15, 68χρονος από το Στρόβολο κάλεσε την Αστυνομία όταν αντιλήφθηκε ένα πρόσωπο να εξέρχεται της οικίας του κρατώντας μια κουβέρτα που ανήκε στον ίδιο.

Στο σπίτι του 68χρονου υπήρχε χρηματοκιβώτιο που περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό και χρυσαφικά, το οποίο εντοπίστηκε, όμως ο 68χρονος κατήγγειλε ότι κλάπηκε μεγάλος αριθμός χρυσαφικών από συρτάρια του υπνοδωματίου, άγνωστης αξίας μέχρι στιγμής.

Έγιναν εξετάσεις και εντοπίστηκε ένα αυτοκίνητο που φαίνεται ότι είχε χρησιμοποιήσει ο δράστης, ο οποίος βρέθηκε να διαμένει επίσης στη Λευκωσία με τη σύζυγό του από τη Ρουμανία. Στο διαμέρισμά τους έγινε έλεγχος με δικαστικό ένταλμα και εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, χαρτονομίσματα διαφόρων χωρών, χρυσαφικά και τιμαλφή.

Οι δύο δεν έδωσαν επαρκείς εξηγήσεις για την προέλευση των αντικειμένων και συνελήφθηκαν για αυτόφωρα αδικήματα. Ανέφεραν δε ότι τα όσα εντοπίστηκαν ανήκαν και σε άλλο πρόσωπο το οποίο διέμενε τους τελευταίους μήνες μαζί τους και το οποίο αναζητείται από την Αστυνομία.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!