tromaktiko: Επαναφέρουν το θέμα Κυπριακών Αερογραμμών στο Αεροδρόμιο Πάφου

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Επαναφέρουν το θέμα Κυπριακών Αερογραμμών στο Αεροδρόμιο Πάφου



Νέα προσπάθεια για την αλλαγή των μέχρι τώρα σχεδιασμών και την επάνοδο των Κυπριακών Αερογραμμών στο Αεροδρόμιο Πάφου, αναλαμβάνουν φορείς της επαρχίας. Το θέμα τέθηκε την Κυριακή και ενώπιον του νέου υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων, από τον οποίο ζητήθηκε να ασκήσει πιέσεις και να μεσολαβήσει για την αλλαγή της στρατηγικής του αερομεταφορέα ώστε να επανέλθει με δραστηριοποίηση του στην Πάφο.

Οι οικονομικοί και τουριστικοί φορείς της επαρχίας εμφανίζονται κάθετοι στη θέση ότι η χειμερινή περίοδος για την Πάφο μπορεί να είναι θετική όσον αφορά στην τουριστική κίνηση και την τόνωση της αγοράς μόνο με τη σύνδεσή της με κύρια αεροδρόμια του εξωτερικού.

Ως υπ’ αριθμόν ένα θέμα έχουν αναγάγει το τελευταίο διάστημα τη δρομολόγηση μιας εβδομαδιαίας πτήσης προς την Αθήνα μετ’ επιστροφής.

Ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Κομμάτων και Οργανώσεων (ΣΕΚΟ) Πάφου, δήλωσε χθες στον “Φ” ότι οι φορείς της επαρχίας έθεσαν με έντονο τρόπο προς τον υπουργό Συγκοινωνιών και Έργων, κ. Φλουρέντζο, το αίτημα αυτό κατά την παρουσία του την περασμένη Κυριακή στα εγκαίνια του νέου παραλιακού μετώπου της Κάτω Πάφου.

Ο πρόεδρος της ΣΕΚΟ ανέφερε ότι ο κ. Φλουρέντζος δεσμεύθηκε να μελετήσει τις διαστάσεις του ζητήματος και το αίτημα της Πάφου άμεσα.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!