tromaktiko: Ποινικές ευθύνες για τα σκουπίδια

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Ποινικές ευθύνες για τα σκουπίδια



Προς διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προχωρά η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης εξαιτίας της κατάστασης με τα σκουπίδια που έχει... δημιουργηθεί στη Θεσσαλονίκη λόγω του αποκλεισμού του ΧΥΤΑ Μαυροράχης από εργαζόμενους της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Σύμφωνα με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ευάγγελο Μπακέλα, θα διερευνηθεί εάν υπάρχουν ποινικές ευθύνες για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τη συσσώρευση απορριμμάτων.

Στο μεταξύ, ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης και νεοεκλεγείς πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας Σίμος Δανιηλίδης κατηγόρησε ανοικτά τον πρόεδρος του ΟΤΑ Μείζονος Θεσσαλονίκης Γιάννη Ζουρνά για απαθή στάση στο θέμα της κατάληψης, καθώς δεν απέτρεψε ελάχιστους συνδικαλιστές να καταλάβουν το ΧΥΤΑ και με την απειλή βίας να μην επιτρέπουν τα απορριμματοφόρα να εισέλθουν.

Είναι άλλωστε εμφανή πλέον τα προβλήματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από τη συσσώρευση απορριμμάτων, με το δήμο να τοποθετεί σακούλες δίπλα στους κάδους για να μη σκορπίζονται τα σκουπίδια, με την κατάληψη να αναμένεται να λήξει σήμερα μετά το πέρας της πανελλαδικής απεργίας.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!