tromaktiko: Απάντηση της Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ.: Η διπρόσωπη ΠΑΣΠ

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Απάντηση της Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ.: Η διπρόσωπη ΠΑΣΠ



Η κυρία ΠΑΣΠ στις γενικές συνελεύσεις της προηγούμενης εβδομάδας είπε ότι θέλει και διεκδικεί ανοιχτά ιδρύματα, μόνο και μόνο, για να...(αφορά: Απάντηση: Η διπρόσωπη ΠΑΣΠ) ψηφιστεί το πλαίσιό της. Χθες στην Γ.Σ. ΤΕΙ κατέθεσε πρόταση μαζί με τον κύριο Καπετανάκη για αναστολή της εκπαιδευτικής λειτουργίας του ιδρύματος. Όλοι γνωρίζουμε τις πελατειακές σχέσεις του κυρίου Καπετανάκη με την κυρία ΠΑΣΠ. Δεν γίνεται συνάδελφοι να τα έχετε με όλους καλά( και με την κα. Διαμαντοπούλου και με τον κύριο Καπετανάκη και με το ΠΑΣΟΚ) και τελευταίους να θυμάστε τους σπουδαστές. Ήρθε η ώρα ! να πέσουν οι μάσκες.

Η εντολή των γενικών συνελεύσεων ήταν ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΕΙ, και αυτό έπρεπε να το σεβαστούμε, πράγμα το οποίο δεν σεβάστηκε η παράταξη της ΠΑΣΠ. Εμείς ως σπουδαστές γνωρίζουμε ότι ούτε με την κατάληψη, ούτε με την αναστολή της εκπαιδευτικής λειτουργίας πραγματοποιούνται τα μαθήματα. Άρα δεν τον λένε Γιάννη και τον λένε Γιαννακη... Οι γονείς μας, μας έχουν στείλει εδώ για να σπουδάσουμε, και όχι για να κάνουμε πλούσιες τις ναυτιλιακές-αεροπορικές εταιρίες πηγαινοέρχοντας στα σπίτια μας.

Η ΠΑΣΠ να μάθει να αναλαμβάνει τις ευθύνες της απέναντι στους σπουδαστές και όταν κάνει λάθη να μην κατηγορεί την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ με ψέματα και αερολογίες.

Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ.

Τ.Ε.Ι. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!