tromaktiko: Δεν ήρθα για να γκρεμίσω όσους με γκρέμισαν... Ήρθα για να τους δείξω ότι δεν έπεσα...

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Δεν ήρθα για να γκρεμίσω όσους με γκρέμισαν... Ήρθα για να τους δείξω ότι δεν έπεσα...



Άρθρο που αποστάλει από εξωτερικό φρουρό! Εξωτερικοί φρουροί ένα βήμα πριν την εξαθλίωση.. Ευτυχώς όμως όχι των ονείρων μας και των ιδανικών μας! Και διερωτάμε... Σε ποιό άλλο κράτος γίνεται αυτό;

-Να μεγαλώνει το έγκλημα, οι φυλακές να γεμίζουν και το προσωπικό να μην αυξάνεται;
-Να ζητάνε από το προσωπικό να αγοράσουν μόνοι τους τον ατομικό τους οπλισμό, ένδυση , υπόδυση και εξοπλισμό!
-Να μειώνουνε τις αποδοχές σε τέτοιο σημείο που να μην μπορείς να ανταπεξέλθεις ακόμα και στις απλές σου υποχρεώσεις.
-Να τιμωρούνε με μειώσεις μισθών εκείνους που βάζουν την ζωή τους και την προσωπική τους ασφάλεια πάνω από όλα!
-Να σε απαξιώνουν σαν δημόσιο υπάλληλο την ώρα που εσύ δουλεύεις 24 ώρες το 24ώρο κάτω από αντίξοες συνθήκες!
-Να σου οφείλουν τα χρήματα που δούλεψες για όλη την χρονιά με υπερωρίες, νυχτερινά, και αργίες την ώρα που οι τράπεζες αν δεν πληρώσεις έστω και μια μέρα σε βομβαρδίζουν με τηλέφωνα και τελεσίγραφα.
-Να σου επιβάλουν και νέα χαράτσια που ακόμα και να θέλεις να πληρώσεις δεν τα έχεις γιατί στα χρωστάει το ίδιο το κράτος!
-Να σου στερούν το δικαίωμα της αυτοπροστασίας όταν απλά σε περίπτωση αυξημένης εργασίας που είσαι αναγκασμένος να πας αφήνεις με ελειπή μέτρα τον χώρο εργασίας σου και τους συναδέλφους σου!

Γνωρίζοντας ότι επιτελείς ένα από τα πιο επικίνδυνα επαγγέλματα, δεν έχει κανείς το δικαίωμα να παίζει με το ύψιστο αγαθό της ίδιας μας της ΖΩΗΣ, της αξιοπρέπειας και της βιωσιμότητας μας!

Όσο τα μέτρα σας θα υποβαθμίζουν την ασφάλεια και την αξιοπρέπεια μας τόσο εμείς θα γινόμαστε πιο δυνατοί να σας θυμίζουμε ότι δεν πρόκειται να διαπραγματευτούμε το μέλλον των οικογενείων μας και κατ' επέκταση της ίδιας της κοινωνίας!

Και όσοι προσπάθησαν να μας γκρεμίσουν να θυμούντε αυτό: "Δεν ήρθα για να γκρεμίσω όσους με γκρέμισαν... Ήρθα για να τους δείξω ότι δεν έπεσα..."
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!