tromaktiko: Ελληνικός Πολιτισμός – Λαϊκατζήδες Εν Δράση

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Ελληνικός Πολιτισμός – Λαϊκατζήδες Εν Δράση



Εικόνες από την Λαϊκή αγορά στην οδό Βύρωνος στην Αργυρούπολη το Σάββατο 1/10.
Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν χημικές τουαλέτες... είναι συνήθης η τακτική των λαϊκατζήδων να μπαίνουν στις αυλές των σπιτιών και τις μεταβάλουν σε αποχωρητήρια.

Μάλιστα, όπως βλέπεται και στην φωτογραφία, δεν διστάζουν να ουρήσουν ακόμα και σε σακούλες και στην συνέχεια να τις κρεμάσουν στα δέντρα για να τις καμαρώνουμε όλη την εβδομάδα.
Φυσικά τα ολιγομελή συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Ελληνικού –Αργυρούπολης δεν καταφέρνουν να μαζέψουν τα σκουπίδια από τον δρόμο και τα πεζοδρόμια. Οπότε δεν περιμένουμε από αυτούς να δουν τι γίνεται και πάνω στα δέντρα.

Άξια αναφοράς είναι η συμπεριφορά των Εποπτών οι οποίοι αφού μαζέψουν τα λαχανικά της εβδομάδας και γεμίσουν το πορτ μπαγάζ του αυτοκινήτου τους, την αράζουν στην καντίνα και κάνουν ότι δεν βλέπουν τι συμβαίνει γύρω τους. Μάλιστα αν τους ενοχλήσεις σε παραπέμπουν στον Σύνδεσμο των Λαϊκών Αγορών όπου πρέπει να κάνεις έγγραφη καταγγελία. Όμως δεν θυμούνται ούτε την διεύθυνση αλλά ούτε και έχουν κάποια τηλέφωνα επικοινωνίας να σου δώσουν.
Έλεος πια!!!! Μας έχουν καταστρέψει τις περιουσίες, μας έχουν μαγαρίσει τα σπίτι και δεν έχουμε σε ποιον να στραφούμε για βοήθεια.

Φυσικά το θεωρώ ασέβεια να απασχολούμε την Ελληνική Αστυνομία για το αν μας κατούρησε ένας λαϊκατζής. Έχουν σοβαρότερα προβλήματα να λύσουν, και το εννοώ.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!