tromaktiko: Επιστροφή και... απολογία

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Επιστροφή και... απολογία



Όπως αποκάλυψε το gazzetta.gr, ο Ολυμπιακός είναι ενοχλημένος από τη στάση του Γέστε και είναι πιθανόν ο Βάσκος να κληθεί σε απολογία μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Ο Φραν Γέστε μετέβη στο Μπιλμπάο και υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο γόνατο, προκειμένου να ξεπεράσει ολοκληρωτικά το θέμα που αντιμετωπίζει. Ωστόσο, οι γιατροί του Ολυμπιακού υποστήριζαν ότι η επέμβαση έγινε εν αγνοία τους, καθώς περίμεναν από τον παίκτη να μεταβεί στην Ισπανία απλά για μια δεύτερη γνώμη.

Το gazzetta.gr αποκάλυψε και την εκδοχή του παίκτη, ο οποίος έλεγε στο περιβάλλον του πως είχε ενημερώσει τους γιατρούς ότι πηγαίνει στο Μπιλμπάο για να βρει λύση για το πρόβλημά του, θεωρώντας ότι έτσι ήταν καλυμμένος και στην περίπτωση που χρειαζόταν επέμβαση, ενώ τόνιζε χαρακτηριστικά ότι δεν είχε πρόθεση να δημιουργήσει θέμα με τον σύλλογο. Παράλληλα, σύμφωνα με τα όσα είπε σε συμπαίκτη του, ανυπομονεί να επιστρέψει υγιής στα γήπεδα και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να εκπληρώσει τους στόχους του.

Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» δεν δείχνουν διατεθειμένοι να αφήσουν το θέμα να περάσει έτσι. Ο παίκτης αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα σε περίπου μία εβδομάδα, καθώς μέχρι τότε πρέπει να παρακολουθείται από τον γιατρό που τον εγχείρησε, και με την επιστροφή του αναμένεται να κληθεί σε απολογία από τη διοίκηση των Πειραιωτών, προκειμένου να ξεκαθαριστεί το θέμα. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να είναι ενοχλημένος, θεωρώντας ότι ο παίκτης έδρασε αυτόβουλα και προχώρησε σε επέμβαση χωρίς πρώτα να ενημερώσει την ομάδα.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!