tromaktiko: Πάλι στο εδώλιο ο παιδοκτόνος της Πελασγίας!

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Πάλι στο εδώλιο ο παιδοκτόνος της Πελασγίας!



Κυριολεκτικά είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο με την αποτρόπαιη πράξη του ο παιδοκτόνος Χρ. Βουλγαράκης, ο άνθρωπος που σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση του δικαστηρίου δολοφόνησε την 12χρονη κόρη του... για να εκδικηθεί την σύζυγο του που τον είχε εγκαταλείψει εξ αιτίας της βίαιης συμπεριφοράς της.
Συμφωνα με τα στοιχεία του ρεπορτάζ τον Απρίλιο του 2002 ο Βουλγαράκης που διέμενε μόνος μετά το χωρισμό του στην Πελασγία και εργάζονταν σε τοπική επιχείρηση της Εθνικής οδού κάλεσε την 12χρονη κόρη του να περάσει μαζί του τις διακοπές του Πάσχα.

Όμως το πρωί της επόμενης ημέρα μια γειτόνισσα του Βουλγαράκη αναζήτησε το κοριτσάκι την 12χρονη Βασούλα και όταν μπήκε στο σπίτι απο την ανασφάλιστη πόρτα βρέθηκε μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα. Το κοριτσάκι σκεπασμένο με μια κουβέρτα πάνω σε ένα κρεβάτι και κάτω μια λίμνη αίματος. Όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί η γειτόνισσα βγήκε έξω ουρλιάζοντας και καλώντας σε βοήθεια.
Λίγο αργότερα έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς και η αστυνομια. Ο "πατέρας" ήταν εξαφανισμένος και όλοι στην μικρή κοινωνία της Πελασγιας κατάλαβαν ή υπέθεσαν τι μπορεί να είχε συμβεί και το αίμα τους πάγωσε!
Ο Βουλγαράκης παρα το ότι έφερε βαριά την εγκατάλειψη του απo την σύζυγο του τον τελευταίο χρόνο είχε αλλάξει συμπεριφορά, είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της πρώην συζύγου του και είχε καταφέρει να πάρει για ολιγοήμερη φιλοξενία την κόρη του στο σπίτι του στην Πελασγια. Ετσι έγινε και εκείνο τον Απρίλιο αλλα στάθηκε μοιραία για το αθώο κοριτσάκι αλλα και την ανυποψίαστη μητέρα.
Μετά από ημέρες αναζητήσεων ο Βουλγαράκης έφτασε στο Μοναστήρι των παπαροκάδων στην ορεινή Ναυπακτία όπου ζήτησε φιλοξενία. Εκεί τον εντόπισαν οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν από τους μοναχούς αφού στο μεταξυ είχαν ακούσει την εξιστόρηση των γεγονότων από τον ίδιο τον παιδοκτόνο αλλα με τη δική του εκδοχή ότι δηλαδή βρήκε την κόρη του νεκρή. Οι μοναχοί τον έπεισαν να τα πει όλα στην αστυνομια κάτι που έγινε και ετσι άρχισε ο δικαστικός κύκλος διερεύνησης του φοβερού αυτού εγκλήματος.
Η υπόθεση του πρωτόδικα εκδικάστηκε στο Κακουργιοδικείο του Καρπενησίου και ο η δικαιοσύνη δέχτηκε την ενοχή του με ελαφρυντικά όμως λόγω του προτέρου έντιμου βίου τον καταδίκασε σε ποινή κάθειρξης 21 χρόνων!
Εξέτισε μέρος της ποινής του και αφέθηκε ελεύθερος συμφωνα με το δικαιϊκό μας σύστημα αλλα μετά από μακροχρόνια δικαστική προσπάθεια η σύζυγος του Βουλγαράκη πέτυχε να ξαναδικασθεί ο παιδοκτόνος ο οποιος ενα μερος της ποινής του το περασε κρατούμενος στο ψυχιατρικό κατάστημα του Κορυδαλλού.
Η νέα δίκη του που ειναι πργοραμματισμενη για αύριο εκτος να τεθεί θέμα αναβολής, ενδεχομένως να επιφέρει ποινή ακόμη και της ισόβιας κάθειρξης.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!