tromaktiko: Η αθέτηση υπόσχεσης του Μπουτάρη

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Η αθέτηση υπόσχεσης του Μπουτάρη



Έξαλλοι στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ καθώς ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης αθέτησε την υπόσχεσή του για αγορά από... τον δήμο 100 εισιτηρίων διαρκείας αξίας 9500 ευρώ.

Μετά την επίσκεψη στο δημαρχείο του μεγάλου σταρ του NBA Κόρει Μαγκέτι, με φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του κόσμου, και την επίσημη διαφήμιση του δήμου Θεσσαλονίκης στο πίσω μέρος της φανέλας της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ στα προκριματικά της Ευρωλίγκας στην Λιθουανία, ο Γιάννης Μπουτάρης είχε δεσμευτεί στους διοικούντες για αγορά 100 εισιτηρίων διαρκείας αξίας 9.500 ευρώ.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης όμως χθες, έστειλε επιστολή μέσω της οποίας κάνει γνωστό πως δεν θα προχωρήσει τελικά σε αγορά 100 εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αξίας 9500 ευρώ, λόγω του ότι δεν υπάρχουν τα χρήματα.

Ο δήμος Θεσσαλονίκης, ως αρωγός και υποστηρικτής όλων των ομάδων της πόλης βοηθούσε με τον τρόπο της όλα αυτά τα χρόνια.

Βέβαια αυτό είχε ουσιαστικό ανταποδοτικό όφελος, καθώς ο δήμος χρησιμοποιούσε αυτά τα εισιτήρια για δημόσιες σχέσεις ή προσφορά κοινωνικής πολιτικής.

Στην ΚΑΕ δεν αντιλαμβάνονται την αλλαγή στάσης του δήμου, καθώς θεωρούν ότι είναι πρόφαση ότι δεν υπάρχουν τα λεφτά ενώ μερικοί μιλούν ξεκάθαρα για «κίτρινο» δάκτυλο καθώς ο κ. Μπουτάρης είναι οπαδός του Άρη.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!