tromaktiko: Σε υπό κατάληψη σχολεία γίνεται εκτεταμένη χρήση ναρκωτικών!

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Σε υπό κατάληψη σχολεία γίνεται εκτεταμένη χρήση ναρκωτικών!



Σε υπό κατάληψη σχολεία γίνεται εκτεταμένη χρήση ναρκωτικών! Είναι ένα μεγάλο ζήτημα αυτό, που έχει αναστατώσει γονείς και εκπαιδευτικούς.
Τέτοια κρούσματα παρουσιάστηκαν στα Γιάννινα, στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα κ.λπ. Για παράδειγμα στα Γιάννινα,μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο από το 4ο Λύκειο που τελεί υπό κατάληψη, δύο άτομα που είχαν κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Άλλα δύο άτομα, που και αυτά έκαναν χρήση ναρκωτικών, απομακρύνθηκαν, για να μη συλληφθούν. Κάποιοι εκμεταλλεύονται τις καταλήψεις και την παραμονή εκεί μερικών μαθητών κατά τη διάρκεια της νύχτας. Και είτε τους πουλάνε ναρκωτικά, είτε παίρνουν τη δόση τους στα σχολεία, παρασύροντας και μαθητές... Βέβαια η εξάρτηση ενός ατόμου στα ναρκωτικά δεν οφείλεται σε μία και μοναδική αιτία, δεν δημιουργείται έτσι ξαφνικά, αλλά μέσα από μια μακροχρόνια διαδικασία. Πρόσφατες έρευνες έδειξαν ότι ένας στους τρεις μαθητές του Λυκείου έχει δοκιμάσει χασίς. Οι ουσίες στα Γυμνάσια θερίζουν και τα σχολεία είναι πλέον «ναρκω – πέδια». Πράγματι υπάρχουν παιδιά, που από τα εννιά τους έμπλεξαν στα ναρκωτικά. Καθημερινά, έμποροι ναρκωτικών πολιορκούν σχολεία πλησιάζοντας μικρά και ανυποψ

ίαστα παιδιά κάνοντας έτσι το δικό τους “παιχνιδάκι”. Ειδικά το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότεροι εισχωρούν στα σχολεία και παρασύρουν ανηλίκους. Το σύστημα των ναρκωτικών και όλοι αυτοί που θησαυρίζουν, βρίσκουν τρόπους να μπλέκουν στο κύκλωμά τους όλα τα κοινωνικά στρώματα και όλες τις ηλικίες έτσι ώστε, να επηρεάζουν το σύνολο του πληθυσμού, άμεσα και έμμεσα. Το πιο εγκληματικό είναι ότι εισβάλλουν στα σχολεία και απειλούν με τα τοξικά τους όπλα τη ζωή των παιδιών! Ο έμπορος ναρκωτικών πουλάει θάνατο, νεκρώνει όνειρα! Η χρήση ναρκωτικών δεν είναι μαγκιά,είναι αιτία θανάτου!
http://www.katoci.com/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!