tromaktiko: «Μπήκαν» Μέλμπεργκ και Γκρμπιτς

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

«Μπήκαν» Μέλμπεργκ και Γκρμπιτς



Στο πρόγραμμα προπονήσεων του Θρύλου ενσωματώθηκαν οι διεθνείς Όλοφ Μέλμπεργκ και Πέταρ Γκρμπιτς , οι οποίοι τέθηκαν στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για το σαββατιάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ.


Στις προπονήσεις του Ολυμπιακού ενσωματώθηκαν την Πέμπτη οι Όλοφ Μέλμπεργκ και Πέταρ Γκρμπιτς. Οι δύο διεθνείς ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες και τέθηκαν στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για τις ανάγκες της σαββατιάτικης αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

Η συμμετοχή του διεθνούς Σουηδού αμυντικού, ωστόσο δεν είναι σίγουρη από τη στιγμή ακτά την οποία επικρατεί προβληματισμός για το γεγονός ότι αγνωίζεται συνεχώς το τελευταίο 15ήμερο σε παιχνίδια ύψιστου σημασίας τόσο με τον Ολυμπασικό, όσο και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα τηε χώρας του. Όσον αφορά τον Μαυροβούνιο μεσοεπιθετικό, εστην προπόνηση της Παρασκευής θα αποφαιστεί εάν θα συμπεριληφθεί στην αποσοτλή του ντέρμπι.

Παράλληλα, οι Λιούμπομιρ Φέισα και Βασίλης Τοροσίδης συνέχισαν την αποθεραπεία τους, με σκοπό να προλάβουν το κρίσιμο παιχνίδι της Τετάρτης με την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Το δικό του πρόγραμμα, εξάλλου, ακολούθησε και ο Φραν Γέστε.

Αναλυτικά:

«Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 18:00, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα του Σαββάτου (15/10, 20:30) με την Α.Ε.Κ., ο οποίος θα διεξαχθεί στο Ο.Α.Κ.Α. στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Στην προπόνηση έλαβαν μέρος και οι Μέλμπεργκ, Γκρμπιτς που επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις που είχαν με τις Εθνικές τους ομάδες. Οι δύο ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι Γέστε, Φέισα συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00».

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!