tromaktiko: Οι Τιμές στα Διόδια στην Εγνατία Οδό

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Οι Τιμές στα Διόδια στην Εγνατία Οδό



Τα νέα διόδια στην Εγνατία Οδό ξεκινούν σταδιακά τη λειτουργία τους την επόμενη Τρίτη 18 Οκτωβρίου. Ο λόγος για τρεις νέους σταθμούς οι οποίοι έρχονται να προστεθούν πλάι στα διόδια στον Πολύμυλο Κοζάνης ο οποίος λειτουργεί τους τελευταίους μήνες έχοντας αντίτιμο 2.40€.

Τα νέα διόδια στην Εγνατία Οδό βρίσκονται στο Ίασμο Κομοτηνής (ξεκινά την Τρίτη 18 Οκτωβρίου), στην Ανάληψη Θεσσαλονίκης και στο Μαλακάσι Ιωαννίνων. Προς το Δεκέμβριο θα λειτουργήσουν και τα διόδια στα Τύρια Θεσπρωτίας ενώ συνέχεια θα πάρουν τα διόδια στο Κλειδί Ημαθίας και στην Μουσθένη Καβάλας.

Η τιμή στα νέα διόδια στην Εγνατία Οδό ορίστηκε στα 2€, τιμή στην οποία θα είναι πλέον το αντίτιμο και στο σταθμό στα διόδια του Πολύμυλου Κοζάνης. Σε περίπου έξι μήνες όμως η τιμή στα διόδια της Εγνατίας Οδού θα αυξηθεί στα 2.60€ όπως προβλέπει η απόφαση που υπογράφηκε από τα Υπουργεία Υποδομών και Οικονομικών.

Οι νέοι σταθμοί διοδίων στην Εγνατία Οδό δεν είναι μόνιμοι αλλά προσωρινοί καθώς υπολογίζεται ότι μέσα στην επόμενη 2ετία θα λειτουργήσουν τα ηλεκτρονικά διόδια της Εγνατίας Οδού για τα οποία υπάρχει σε εξέλιξη ο ανάλογος διαγωνισμός.
highoctane.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!