tromaktiko: Η Britney δεν μπορεί να παντρευτεί τον καλό της!

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Η Britney δεν μπορεί να παντρευτεί τον καλό της!



Σε χρυσό κλουβί ζει τα τελευταία τρία χρόνια η Britney Spears. Μετά το ψυχολογικό της ξέσπασμα που είχε σαν αποτέλεσμα οι παπαράτσι να κυνηγούν μια Britney... σε έξαλλη κατάσταση που ορμούσε σε μαγαζί με tattoo και ξύριζε μόνη της τα μαλλιά της, το δικαστήριο αποφάσισε να δώσει την επιμέλειά της στον πατέρα της James Spears.

Από τότε και για τα τελευταία τρία χρόνια η Britney δείχνει να έχει κερδίσει και πάλι τον αυτοέλεγχό της. Κομμένες οι καταχρήσεις, κομμένες οι βλακείες με τα παιδιά της, ενώ απολαμβάνει και μια υγιή και ευτυχισμένη σχέση με τον Jason Trawick.

Όμως δεν μπορεί να πάρει καμία απόφαση για τη ζωή της χωρίς την άδεια του… μπαμπά της, ο οποίος δηλώνει μάνατζέρ της και πληρώνεται γι’ αυτό 16.000 δολάρια το μήνα παρακαλώ!

Έτσι κοτζάμ Britney δεν επιτρέπεται να έχει δικό της κινητό τηλέφωνο γιατί ο μπαμπάκας έκρινε ότι έκανε κακή χρήση του, αφού σύμφωνα με καταγγελίες πρώην σωματοφύλακά της του έστελνε γυμνές της φωτογραφίες και ήταν έτοιμος να της κάνει μήνυση.

Επίσης ο μπαμπάς της με το δικαιολογητικό ότι ανησυχεί για την ψυχική της ισορροπία διαχειρίζεται όλη της την περιουσία και ελέγχει ότι έχει να κάνει με εμφανίσεις της, περιοδείες, κτλ, κτλ.

Το πιο εξοργιστικό απ’ όλα όμως είναι ότι ο μπαμπάς James δεν αφήνει την κόρη του να παντρευτεί τον αγαπημένο της JasonTarwick με τον οποίο είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια. Αυτό μάλιστα είναι και το μεγαλύτερο όνειρό της, να κάνει οικογένεια με τον Jason, αλλά τα όνειρά της φαίνεται ότι σκοντάφτουν στις διαταγές του μπαμπά της.

Είναι πολλά τα λεφτά άλλωστε και οι κακές γλώσσες λένε ότι ο James δεν είναι διατεθειμένος να διακινδυνεύσει να χάσει τις… εξουσίες του.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!