tromaktiko: Απαντηση : Παράπονα για Cosmote

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Απαντηση : Παράπονα για Cosmote



Δυστυχως για τον αναγνωστη η cosmote (και η καθε εταιρια wind/vodafone) δεν φταινε αν ο κατοχος του smartphone δεν ξερει πως δουλευει και απλα το πηρε για να κανει μοστρα!
(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/09/cosmote_30.html)

Ειναι σαν να λεμε οτι η εταιρια ενος αυτοκινητου επειδη εγω τρακαρα επειδη δεν ηξερα που ειναι το φρενο Η' γιατι δεν ηξερα οτι αν τρεχω με 300 χλμ/ωρα και πατησω φρενο δεν θα σταματησω εκει που ειμαι αλλα στα 100 μετρα με αποτελεσμα να τρακαρω.

Στο θεμα μας, η Cosmote ειχε μια Α χρεωσει για το ιντερνετ της (τωρα το αλαξε και χρεωνει 1 ευρω την ημερα) Οταν κανεις μισ συνδεση σου δινουν και υπογραφεις 2-3 σελιδες. Το συμβολαιο σου στο οποιο ΑΠΟΔΕΧΕΣΕ της χρεωσεις αυτες.

Απο εκει και περα αγοραζεις το κινητο. Σουπερ λουξ με ενα εκατομυριο δυνατοτητες ΠΟΥ ΠΟΤΕ δεν θα χρησιμοποιησεις. ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ μεσα στην συσκευασια εχουν ενα "manual" στα ελληνικα με οδηγιες και πληροφοριες για το κινητο. Εχει και εικονιτσες για οσους βαριουνται να διαβαζουν. ΣΕ ΑΥΤΑ τα manual και τις εικονιτσες σου δειχνει τι ενδειξη εχει το κινητο οταν συνδεετε στο ιντερνετ, οταν κανει update και γενικα ΟΤΙ κανει το κινητο στο δειχνει.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ στην σελιδα 11 και 12 του manual μιας συσκευης blackberry δειχνει τα εικονηδια και τι συμαινει το καθενα. Αυτο υπαρχει 100% και μεσα στην συσκευασια που αγορασες την συσκευη σου!

http://docs.blackberry.com/en/smartphone_users/deliverables/31957/BlackBerry_Torch_Series--1735726-0726040314-019-7.0-EL.pdf

ΒΑΣΗ του συμβολαιου που υπεγραψες και αποδεχεσε της χρεωσεις, και βαση του manual + Κινητου που σε ενημερωνει για ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ, η ευθυνη ειναι ΜΟΝΟ ΔΙΚΙΑ σου. Και οτι δεν αφιερωσες 10-20 λεπτα να μαθεις το κινητο σου!

Κανενας cosmote-wind-vodafone δεν εχουν υποχρεωσει να κατσουν να σου μαθουν το κινητο και πως δουλευει, δεν ειναι αυτη η δουλεια τους. Και οτι καναν προσφορες με 1 ευρω χρεωσει την μερα ειναι προς τιμη τους και το καναν για να προστατευσουν καπιους ανιδεους που αγοραζουν smartphone μονο για φιγουρα!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!