tromaktiko: Ατυχές το δημοσίευμα της «Die Welt» με δηλώσεις Τόμσεν, σύμφωνα με πηγές της τρόικας

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Ατυχές το δημοσίευμα της «Die Welt» με δηλώσεις Τόμσεν, σύμφωνα με πηγές της τρόικας



Ατυχές γεγονός χαρακτηρίζουν κύκλοι της τρόικας το δημοσίευμα της κυριακάτικη «Die Welt», το οποίο έφερε τα στελέχη του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και... της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να μιλούν για την πορεία του ελληνικού προγράμματος.

Όπως διευκρινίζουν οι αναφορές των επικεφαλής του κλιμακίου της τρόικας δεν σχετίζονται με την τρέχουσα αξιολόγηση και δεν αποδόθηκαν βάσει των όσων πραγματικά είχαν ειπωθεί.

«Δεν ήταν μια συνέντευξη σχετικά με την τρέχουσα αναθεώρηση. Η γερμανική εφημερίδα έκανε ένα αφιέρωμα για το πώς λειτουργούν μαζί οι επικεφαλής της τρόικα, αλλά στη συνέχεια απομόνωσε αποσπάσματα και παρουσίασε μια είδηση. Αυτό δεν είχε συμφωνηθεί, καθώς ήταν ξεκάθαρο πως δεν θα σχολιάζαμε την τρέχουσα αποστολή. Ήταν ένα πολύ ατυχές γεγονός», αναφέρουν οι ίδιοι κύκλοι στο in.gr.

Σημειώνεται πως το δημοσίευμα της «Die Welt» έφερε τον επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΔΝΤ στην τρόικα, Πόουλ Τόμσεν, να δηλώνει πως η Ελλάδα προχωρά κάνοντας δύο βήματα μπροστά και ένα πίσω, την στιγμή που η πολιτική και κοινωνική κόπωση μεγαλώνει.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!