tromaktiko: Τα ψέματα της Nutriart

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Τα ψέματα της Nutriart



Παρατείνεται η αγωνία για τη χρηματοδότηση της Nutriart με νέα κεφάλαια ύψους 13,9 εκατ. ευρώ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ούτε και σήμερα -όπως αναμένονταν- απάντησαν... γραπτώς σε σχετικό αίτημα της εταιρείας οι τρεις, από τις συνολικά επτά τράπεζες που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες οι τράπεζες HSBC, Εθνική Τράπεζα και Marfin Popular Bank, αν και έχουν δώσει προφορικά τη συγκατάθεσή τους, ωστόσο δεν απέστειλαν ούτε σήμερα τα σχετικά έγγραφα που να πιστοποιούν πως είναι σύμφωνες με το παραπάνω εγχείρημα. Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, η αγωνία για το μέλλον της Nutriart μεγαλώνει καθώς χωρίς τη χρηματοδότηση μειώνονται αισθητά οι πιθανότητες να αποκατασταθεί η ομαλή λειτουργία της και να αποφύγει τα χειρότερα. Υπενθυμίζεται πως από τα μέσα Ιουλίου η εταιρεία εξαιτίας των τεράστιων προβλημάτων ρευστότητας αναγκάστηκε να σταματήσει μεγάλο μέρος της παραγωγής της, με αποτέλεσμα να παρατηρούνται ελλείψεις σε προϊόντα της στα ράφια των σούπερ μάρκετ.

Την ίδια ώρα, οι περίπου 700 εργαζόμενοι της εταιρείας, μετά την ενημέρωση που έλαβαν από τη διοίκηση θα συνεδριάσουν την Τρίτη προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.
http://www.imerisia.gr/


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!