tromaktiko: ViewSonic ViewPad 10e με super οθόνη

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ViewSonic ViewPad 10e με super οθόνη



Το ViewSonic ViewPad 10e είναι το τελευταίο tablet Android που έχει αποκαλυφθεί από την ταϊβανέζικη εταιρεία.
Τα προσιτά tablet κάνουν θυσίες σε κάποια χαρακτηριστικά και συνήθως οι οθόνες είναι χαμηλής ποιότητας, ωστόσο, στην περίπτωση του ViewPad 10e μπορείτε να πάρετε μια 9,7 ιντσών οθόνη IPS με 102x768 ανάλυση.

Η προσθήκη της IPS (in-plane switching) σημαίνει ότι η οθόνη προσφέρει καλύτερες γωνίες θέασης σε σχέση με άλλα tablet της αγοράς. Έχει την ίδια πυκνότητα, ανάλυση και pixel όπως το iPad 2 και υπάρχουν υψηλές προσδοκίες για τις επιδόσεις, καθώς η τεχνολογία αυτή έχει υιοθετηθεί από όλες της εταιρίες οθονών.

Διαθέτει επίσης 400nits, έτσι θα πρέπει να έχει καλύτερες επιδόσεις από κάποιους αντιπάλους σε πολύ φωτεινές συνθήκες. Στο εσωτερικό του ViewPad 10e θα βρείτε 1GHz Cortex A8 επεξεργαστή, 512MB μνήμη RAM και 4GB εσωτερικής μνήμης. Αυτή μπορεί να επεκταθεί με κάρτα microSD μέσω της υποδοχής στο κάτω μέρος.

Εξωτερικές δυνατότητες σύνδεσης προσφέρει η υποδοχή μνήμης, η mini HDMI, η Micro-USB και ένα βύσμα ακουστικών 3,5 χιλιοστών, ενώ εσωτερικά θα έχετε Wi-Fi b / g / n και Bluetooth 3.0. Δεν υπάρχει GPS.

Εμπρός υπάρχει μια κάμερα 1,3 megapixel, αλλά κανένα σημάδι από κάμερα στο πίσω μέρος. Η ViewSonic δεν είναι η πρώτη που δεν βάζει κάμερα πίσω από tablet: Η Archos έχει κάνει την ίδια κίνηση με το G9 tablet, το οποίο βοηθά στη διατήρηση των τιμών σε χαμηλό επίπεδο.

Οι διαστάσεις είναι επίσης εντυπωσιακές καθώς είναι μόλις 9,1 χιλιοστά πάχος (241,6 x 188,6 x9.1mm) και το βάρος 620g το καθιστά εύκολα φορητό. Υπάρχει μια 5400mAh Li-Poly μπαταρία ενώ δεν υπάρχει κάτι όσο αφορά την τιμολόγηση ή την διαθεσιμότητα.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!