tromaktiko: Αυτοί (οι 300) θα αποφασίσουν για εμάς;

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Αυτοί (οι 300) θα αποφασίσουν για εμάς;



Παρατηρώ εδώ και ένα χρόνο ότι κάποιες εφημερίδες ζητούσαν επίμονα να γυρίσουμε στη δραχμή, και τώρα που ο ΓΑΠ δίνει την ευκαιρία στον ίδιο τον λαό να αποφασίσει, όλες αυτές οι εφημερίδες... καταστροφολογούν λέγοντας ότι θα ρίξει στα τάρταρα την Ελλάδα και μαζί και την Ευρώπη.. Προσωπικά πρώτα με νοιάζει η Ελλαδίτσα μου και μετά η Ευρώπη τους.. Δηλαδή τι?? οι Βρετανοί ήταν ηλίθιοι που δεν μπήκαν στην ευρωζώνη? Δε νομίζω...!
Και τώρα και το άλλο.. Ακούς τον κάθε ένα βο(υ)λευτη να εκφέρει την δική του προσωπική άποψη για το δημοψήφισμα.. Έχουν ξεχάσει ότι τους εκλέγει ο ίδιος ο λαός, και όπως δημοκρατικά τους εκλέγει, έτσι δημοκρατικά θα πρέπει να αποφασίσει ο ίδιος του για το μέλλον του...Ας πάνε πρώτα στις εκλογικές τους περιφέρειες να ακούσουν τους ψηφοφόρους τους τι θέλουν, και μετά ας πούνε ότι θέλουν..
Α, και σήμερα είχαμε και την τρελή δήλωση του κ...τούμπα (Μπενι), ότι η θέση της Ελλάδας στο ευρώ είναι ιστορική κατάκτηση και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί... Μωρέ τι μας λες? Με τις αλχημείες του Σημίτη μπήκαμε στο ευρώ (τυφλα να εχει ο Παρλιάρος). Αν τους έδινε τα πραγματικά στοιχεία της οικονομίας μας, σιγά να μη μας δέχονταν..και το θεωρεί ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ !! με τι? με τα ψέματα?
Αλλά και πάλι, και εκλογές να γίνουν, ο λαός επειδή είναι σαν το σκυλί που γαβγίζει και δε το φοβάσαι, έτσι και πάλι τους ίδιους τους 300 θα ξαναβάλει στην βουλή..Είναι μεγάλο κρίμα για τούτον εδώ τον τόπο..

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!