tromaktiko: Betradio.com, το πρώτο στοιχηματικό ραδιόφωνο

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Betradio.com, το πρώτο στοιχηματικό ραδιόφωνο




Ο πρώτος στοιχηματικός web σταθμός, το www.betradio.com, συμπληρώνει περίπου τέσσερις μήνες στον αέρα και με τους εξειδικευμένους συντελεστές του έχει κατορθώσει να μπει για τα καλά στη ζωή του κόσμου που ασχολείται με το στοίχημα. Καθημερινά, η παρέα μεγαλώνει όλο και περισσότερο, χάρη στους ακροατές, που από την πρώτη ημέρα έδειξαν την αγάπη τους στο καινούριο αυτό εγχείρημα.

Από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, τα πάντα για το στοίχημα από τους κορυφαίους του χώρου: Σταύρος Κολίλας, Πάνος Παπατσώρης, Βασίλης Μητριάνος (κατά κόσμον Billaras), Μάκης Μηνδρινός, Παντελής Αναστασίου, Πάνος Γαρίδης, Γιώργος Δήμητσας, Αλκης Τσαβδαράς, Πάνος Κραψίτης, Αντώνης Λιάσκος και πολλοί ακόμα συνιστούν ένα «ρόστερ» δυνατό και έμπειρο και υπόσχονται την καλύτερη δυνατή ενημέρωση γύρω από το στοίχημα. Προτάσεις για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, μπέιζμπολ, μυστικά για σωστό ποντάρισμα, στατιστικά, live betting, συνεντεύξεις, επαφή με τον κόσμο, ειδησεογραφία και πολλά άλλα έχει το καθημερινό μενού του www.betradio.com.

Πάντα με χιούμορ, αλλά και με στόχο την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των παικτών, το betradio.com συνεχίζει να είναι η καθημερινή αγαπημένη σας συνήθεια. Συντονιστείτε, πατώντας εδώ…
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!