tromaktiko: Πύργος: Μήνυμα αντίστασης στην πορεία του ΠΑΜΕ

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Πύργος: Μήνυμα αντίστασης στην πορεία του ΠΑΜΕ



Συγκέντρωση στην Πλατεία του ΟΤΕ και πορεία στο κέντρο του Πύργου με κατάληξη την Πλατεία Σάκη Καράγιωργα και την... κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, ήταν η χθεσινή εκδήλωση που πραγματοποίησαν τα ταξικά συνδικάτα του Νομού για την ημέρα του Πολυτεχνείου.

Το απόγευμα της χθεσινής ημέρας είχε χρώμα ενός αγώνα συσπείρωσης ενάντια στις αιματηρές αναμνήσεις που έχει αφήσει πίσω της η εξέγερση της 17 Νοέμβρη με τα μέλη του ΠΑΜΕ να κάνουν λόγο για επιστροφή στα χρόνια του τότε καλώντας τον κόσμο να αντιδράσει μαζικά στα νέα μέτρα που προσπαθούν να καταστρέψουν την Ελλάδα και ειδικά εργαζόμενους και συνταξιούχους. Το μήνυμα για την 17 Νοέμβρη, που έστειλαν χθες τα ταξικά συνδικάτα, αποκτά επίκαιρο χαρακτήρα, με βάση τα νέα δεδομένα της κρίσης που πλήττει τα χαμηλά εισοδήματα. Μεταξύ άλλων τα παραπάνω ανέφερε και στην ομιλία του ο πρόεδρος του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων Ηλείας, Στάθης Κόλλιας ο οποίος τόνισε ότι με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου όλοι πρέπει να σταθούμε εμπόδιο στα μέτρα που προωθούν κυβέρνηση και Τρόικα θέλοντας να υποβιβάσουν ακόμα περισσότερο τα εργασιακά δικαιώματα.

Η πορεία των μελών του ΠΑΜΕ και των υπόλοιπων ταξικών συνδικάτων κατέληξε στην κεντρική πλατεία του Πύργου, όπου εκπρόσωποι κατέθεσαν στεφάνια στη μνήμη των φοιτητών που χάθηκαν στην εξέγερση του Πολυτεχνείου.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!