tromaktiko: Εκτός Μαρίνος και Ρούντολφ

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Εκτός Μαρίνος και Ρούντολφ



Διάστρεμμα υπέστη ο Στέργος Μαρίνος που χάνει τον αγώνα με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ. Εκτός οι Ρούντολφ και Τοτσέ. «Μέσα» ο Σπύρος Φουρλάνος.
Εκτός αποστολής για τον κυριακάτικο αγώνα με τον ΟΦΗ έμεινε ο Στέργος Μαρίνος ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στην ποδοκνημική και θα απουσιάσει από τις προπονήσεις του «Τριφυλλιού» για τις επόμενες πέντε με έξι ημέρες.

Ο Έλληνας μπακ υποβλήθηκε σε θεραπεία στην προπόνηση του Σαββάτου και πλέον θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον αγώνα με τον Άρη. Απο εκεί και πέρα, στα... πιτς έμεινε και ο Ρούντολφ Γκέργκελι ο οποίος δεν βρίσκεται στην 18αδα που ανακοίνωσε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Έπειτα από το πέρας της προπόνησης ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε την απσοτολή για τον αγώνα με τον ΟΦΗ που απαρτίζεται από 18 ποδοσφαιριστές συνολικά. Σε αυτήν συμπεριλήφθηκε ο Φουρλάνος ενώ εκτός έμειναν οι Μαρίνος, Ρούντολφ, Χριστοδουλόπουλος, Νίνης, Καραγκούνης, Τοτσέ, Κοτσόλης, Σεϊταρίδης και Μπιάρσμιρ.

Στην προπόνηση του Σαββάτου το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ταχύτητες, δίτερμα και ασκήσεις πάνω στις στατικές φάσεις.

www.leoforos.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!