tromaktiko: Γ.Δημαράς: Από στιγμή σε στιγμή πρόωρες εκλογές! Έτοιμα ψηφοδέλτια έχει ήδη το "Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών"

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Γ.Δημαράς: Από στιγμή σε στιγμή πρόωρες εκλογές! Έτοιμα ψηφοδέλτια έχει ήδη το "Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών"



Έτοιμα ψηφοδέλτια έχει ήδη το "Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών" 
Με την επωδό "εδώ και τώρα εκλογές" ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών, Γιάννης Δημαράς, από το Ηράκλειο τόνισε ότι ο λαός θα δώσει τη λύση στο πολιτικό αδιέξοδο...
Ο ίδιος, και με το αισθητήριο του δημοσιογράφου, προέβλεψε ότι κάθε στιγμή, κάθε λεπτό, κάθε ώρα, μπορεί να ακούσουμε για την προκήρυξη των πρόωρων εκλογών. Ο κ. Δημαράς χαρακτήρισε αποτυχημένο πρωθυπουργό το Γιώργο Παπανδρέου, καθώς όπως είπε "άλλα λέει τη μια μέρα κι άλλα κάνει την άλλη".

Ο Γιάννης Δημαράς προέβλεψε ότι δε θα γίνει δημοψήφισμα υπό τις παρούσες συνθήκες, διότι κανείς, σε κανένα τόπο του κόσμου, δεν έκανε δημοψήφισμα, χωρίς να γνωρίζει όλες τις πτυχές της συμφωνίας. "Σε ένα δημοψήφισμα πάμε με ένα "ναι" ή με ένα "όχι"" - τόνισε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Ο κ. Δημαράς ρωτήθηκε για το αν το "Άρμα Πολιτών" θα λάβει μέρος στις επόμενες εκλογές, αν θα "κατέβει" μόνο ή με κάποια συνεργασία, κι πρόεδρος του κόμματος ξεκαθάρισε: "Θα κατέβουμε μόνοι μας, στη συντριπτική πλειοψηφία είναι έτοιμα τα ψηφοδέλτια μας. Ανεξάρτητα από το πρόγραμμα και τις θέσεις μας, αυτό που μπορούμε να εγγυηθούμε στον ελληνικό λαό είναι ότι θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε αν μας στηρίξει να μπούμε στην ελληνική βουλή" - είπε χαρακτηριστικά, λέγοντας με νόημα"Έτσι κι αλλιώς η Ελλάδα στον αστερισμό των πολιτικών συνεργασιών".

Ο πρόεδρος του "Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών" κάλεσε, τέλος, τους πολίτες να πάνε στις εκλογές και να μην κάτσουν στον καναπέ.

Αμέσως μετά ο Γιάννης Δημαράς αναχωρεί για την Αθήνα, όπου εξελίσσονται οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.



Νωρίτερα, ενημέρωση για τα προβλήματα των μηχανικών, τη μεγάλη ανεργία που μαστίζει τον τεχνικό κόσμο, τις μεγάλες οφειλές προς τις εργοληπτικές εταιρείες αλλά και τα μεγάλα έργα που χρειάζεται η Κρήτη, παρείχε νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΑΚ, Πέτρος Ινιωτάκης, στο Γιάννη Δημαρά.

«Οι εκλογές αποτελούν τη μόνη λύση για τη χώρα»

Οι πρόωρες εκλογές είναι η μόνη λύση για τη χώρα, ανέφερε χθες από το Ρέθυμνο όπου βρέθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας του στο νησί, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών Γιάννης Δημαράς.

Ο ίδιος κάλεσε τον πρωθυπουργό να αναλάβει τις ευθύνες του για τη συνέχεια, ασκώντας του παράλληλα δριμεία κριτική λέγοντας πως αναζητά δικαιολογίες για να παραμείνει στην εξουσία. "Τα πράγματα πράγματι είναι τραγικά και δραματικά. Είναι μοναδικές οι ιστορικές στιγμές που ζούμε και πρέπει να ανταποκριθούμε και να φανούμε αντάξιοι στις δύσκολες στιγμές και να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

Η λύση είναι μια και το έχουμε πει καιρό, εδώ και τώρα εκλογές. Όταν το λέγαμε αυτό κάποιοι μας χλεύαζαν, είτε επειδή θεωρούσαν ότι είμαστε γραφικοί είτε οτιδήποτε άλλο" - είπε, χθες, από το Ρέθυμνο ο κ. Δημαράς.

Πηγή: cretalive.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!