tromaktiko: Από το Σάββατο αλλάζει το σκηνικό του καιρού

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Από το Σάββατο αλλάζει το σκηνικό του καιρού



Γενική πρόγνωση για την Τετάρτη 16 -11- 2011

Τοπικές νεφώσεις στις Κυκλάδες και την Κρήτη με ασθενείς βροχές στη βόρεια Κρήτη και λίγα χιόνια...
στα ορεινά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για την Τετάρτη. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπεται γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Τη νύχτα και το πρωί τς ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός.

Γενική πρόγνωση για την Πέμπτη 17 -11- 2011

Νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές προβλέπονται στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και τη Βόρεια Κρήτη. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Γενική πρόγνωση για την Παρασκευή 18 -11- 2011

Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται την Παρασκευή, με τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες στην ανατολική ηπειρωτική χώρα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Πιθανότητα ασθενών βροχών στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Γενική πρόγνωση για το Σάββατο 19 -11- 2011

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός το Σάββατο. Τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και τα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!