tromaktiko: Ο τωρινός κι ο εν δυνάμει ρόλος του αγανακτισμένου κόσμου

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Ο τωρινός κι ο εν δυνάμει ρόλος του αγανακτισμένου κόσμου



Πολλοί θεωρούν ότι οι Αγανακτισμένοι διαμαρτύρονται τσάμπα καθώς επιδιώκουν την καθαίρεση του όλου του συστήματος... που έχει γαντζωθεί για τα καλα στις πλάτες μας και δε φεύγει. Πραγματι το σύστημα είναι σάπιο. Μπορεί όμως να πέσει έτσι εύκολα? Ειναι εφικτό? Κατ' εμε όχι.

Συνηθίζεται επίσης τα συνθήματα να είναι αφοριστικά για το σύνολο της βουλής καθώς και οι 300
ειναι αχρηστοι και πρεπει να φύγουν. Όμως υπάρχουν κάποιοι που είναι πιο αξιοι από τους άλλους, κάποιοι από συτούς είναι πραγματικά άξιοι, και θα ήταν βλαπτικό να εξαφανιστούν και αυτοί.

Όταν όμως ένας είναι αποδεδειγμένα άχρηστος, και οι αγανακτισμένοι το γνωρίζουν καλά, ένα αιτημα του τύπου¨"Εξω ο Παπανδρέου από την πολιτική" δε θα είχε αποτελεσματικότητα σε αντίθεση με το να στοχεύουν γενικά και αόριστα? Θεωρώ λοιπόν ότι οι Αγανακτισμένοι μπορούν να ρυθμίσουν ουσιαστικά το πολιτικό τοπίο και να πραγματοποιήσουν αυτο που δε μπορεσε εχθές όλη η αντιπολίτευση και μια μεριδα βουλευτων του ΠΑΣΟΚ. Να διώξουμε τον Παπανδρέου από την πολιτική δια παντός. Να γίνει στοχευμένη η διαμαρτυρία οποτε το αποτέλεσμα θα είναι υλοποιήσιμο, συγκεκριμένο και
λυτρωτικό.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!