tromaktiko: Μπίζνες με ναρκωτικά ... μέσα από τις φυλακές!

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Μπίζνες με ναρκωτικά ... μέσα από τις φυλακές!



Ένας Αλβανός, κρατούμενος στις φυλακές Ν.Αλικαρνασσού φέρεται να είναι ο εγκέφαλος κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών στο... Ηράκλειο. Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών εξάρθρωσαν χθες τη "σπείρα", κατέσχεσαν μία βαλίτσα με 7 κιλά χασίς (!) και συνέλαβαν συνολικά τέσσερα άτομα.

Πρόκειται για δύο κρατούμενους στις φυλακές Ν.Αλικαρνασσού, έναν 50χρονο Ηρακλειώτη στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν τα ναρκωτικά καθώς και έναν ακόμη Κρητικό, ο οποίος επρόκειτο να τα παραλάβει.

Οι αστυνομικοί ξετύλιξαν το κουβάρι υπόθεσης όταν συνέλαβαν τον 50χρονο ο οποίος είχε κλείσει τη "συμφωνία" μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με τον Αλβανό και τον Έλληνα που βρίσκονταν στις φυλακές. Οι δύο, από τις φυλακές, είχαν κλείσει τη "δουλειά", όπως διαπιστώθηκε από το κινητό που βρέθηκε, κατά τη διάρκεια έρευνας, στο κελί του Αλβανού. Ο έτερος κρατούμενος φέρεται να είχε το ρόλο του διαμεσολαβητή, ενώ ο 50χρονος είχε αναλάβει να κρύβει τις ποσότητες ναρκωτικών.

Η αστυνομία αναζητά ένα πέμπτο άτομο, μία νεαρή γυναίκα, η οποία φέρεται να έφερε τα ναρκωτικά στο Ηράκλειο, στις 31 Οκτωβρίου.
cretalive.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!