tromaktiko: Τρίβουν τα χέρια τους

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Τρίβουν τα χέρια τους



Μεγάλη ικανοποίηση σκόρπισε στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού η εμφάνιση του Ζαν Μακούν στη Θεσσαλονίκη, αφού βλέπουν τον Καμερουνέζο χαφ να «ανεβαίνει» σε μία πολύ κρίσιμη καμπή της σεζόν.
Ο Αφρικανός μέσος αγωνίστηκε μόλις 30', όμως η εμφάνισή του ήταν ολοκληρωτική. Μάρκαρε πολύ στο χώρο του κέντρου, μοίρασε τη μπάλα σωστά, με αποκορύφωμα την εκπληκτική ασίστ στον Μόνχε, στη φάση του δοκαριού και φυσικά πέτυχε και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδος.

Η εμφάνισή του δεν θα μπορούσε παρά να σχηματίσει χαμόγελα στα πρόσωπα των ανθρώπων που συνθέτουν το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού. Χαρακτηριστικά άλλωστε είναι τα όσα σχολίαζαν την Κυριακή για την παρουσία του Μακούν στο «Κλεάνθης Βικελίδης»...

«Και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη ήταν πολύ καλός ο Μακούν, αλλά σε αυτό με τον Άρη ήταν ακόμη καλύτερος. Έκανε πολύ μεστή εμφάνιση και το ευχάριστο είναι ότι κατάφερε να τη συνδυάσει με ένα καθοριστικό γκολ. Ο Μακούν στη Θεσσαλονίκη ήταν άξιος αντικαταστάτης του Ιμπαγάσα και δεν μπορούμε παρά να είμαστε ικανοποιημένοι και χαρούμενοι γι' αυτό» έλεγαν χαρακτηριστικά.

www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!