tromaktiko: ‘’Mamounia Live’’ απαράδεκτη νυχτερινή διασκέδαση…

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

‘’Mamounia Live’’ απαράδεκτη νυχτερινή διασκέδαση…



Θέλω να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου από το μαγαζί ‘’MAMOUNIA LIVE’’ της Θεσσαλονίκης.   Στις 11/11/2011 αποφασίσαμε...
με την παρέα μου να διασκεδάσουμε στα εν λόγο μπουζούκια. Έχουμε κλείσει τραπέζι για 20 άτομα μέσω υποτιθέμενου γνωστού ο οποίος θα μας εξυπηρετούσε . Μας είπε να είμαστε στις 00:00 εκεί προκειμένου να μην χάσουμε το τραπέζι (το οποίο τελικά δεν είχε κρατηθεί ποτέ στην πραγματικότητα). Πηγαίνοντας λοιπόν στο μαγαζί στην ώρα μας, ο ‘’μέτρ’’ (τρομάρα του) του καταστήματος μας οδηγεί στο τραπέζι μας ακριβώς μπροστά στην πίστα (που υποτίθεται πως είχε κρατηθεί για εμάς) και παρατηρώ πως είχε 10 στριμωγμένες καρέκλες!!!! Σημειώστε (θα μας χρειαστεί πιο κάτω) πως στην ερώτηση μου, πόσο στοιχίζει το μπουκάλι μας είπε επί λέξη, ‘’πρώτο τραπέζι πίστα έχει 120 ευρώ, πιο πίσω θα σας κάνω καλύτερη τιμή’’. Όταν λοιπόν του είπαμε πως ζητήσαμε τραπέζι για 20 άτομα και αυτό είχε μόνο 10 καρέκλες μου είπε πως οι άλλοι επειδή δεν χωρούσαν θα καθόταν σε άλλο τραπέζι πιο πίσω δείχνοντάς το μου, το οποίο δεν ήταν καν στην ίδια σειρά άλλα στην διπλανή. Του εξήγησ!
α πως δεν είναι δυνατόν να χωριστούμε σαν παρέα και πως ήθελα να καθίσουμε σε κάποιο ενιαίο τραπέζι, ή τουλάχιστον σε διπλανά, αλλά μπροστά το οποίο και πάλι δεν έγινε. Τελικά καθίσαμε σε διπλανά τραπέζια αλλά πίσω. (Άρα το τραπέζι δεν είχε κρατηθεί ποτέ!!!)
Παραγγείλαμε τα μπουκάλια που θέλαμε και είπαμε να το ξεχάσουμε και να συνεχίσουμε τη βραδιά μας. Φυσικά η εξυπηρέτηση του μαγαζιού τέλεια, για συνοδευτικό στο μπουκάλι μόνο ξηρούς καρπούς και αν σας αρέσει!!!! (Αγγουράκια, καροτάκια, φρούτα, δεν σας τα έχουν μάθει εκεί??? Αλλά μάλλον στοιχίζουν!!!)
Από άποψη προγράμματος, το καλύτερο που έχω να πω είναι πως ήταν χάλια!!! Ο ένας εκ των τραγουδιστών ήταν ‘’κομμάτια’’ και με το ζόρι στεκόταν στη πίστα. Αφού δεν το μπορείς φίλε μου, τι το πίνεις??? Πήγαν να σώσουν την κατάσταση κάτι κοριτσάκια, δεν μπορώ να πω, (από φωνή κορμάρα και από κορμί φωνάρα), αλλά δεν πειράζει, ας προσέχαμε να μην επιλέγαμε το συγκεκριμένο μαγαζί, αυτό μπορούσε να προσφέρει, αυτό πρόσφερε !!!
Μας είπανε και κάτι ωραία ανέκδοτα πέρι κρύου και πετρελαίου, που από ντροπή γελάσαμε για να μην τους προσβάλουμε, εξάλλου είπαμε, διασκεδαστές είναι οι άνθρωποι, όχι τραγουδιστές, κάνουν ότι μπορούν!!!! Αλλά που να καταλάβουμε πως τα λέγανε για να μας δώσουν να καταλάβουμε πως δεν είχαν σκοπό να ανάψουν θέρμανση και μας άφησαν να παγώσουμε όλο το βράδυ αναγκασμένοι να φοράμε τα μπουφάν για να μην παγώσουμε!!!!! Στην ερώτηση μου γιατί τόσο κρύο, ο σερβιτόρος μου απάντησε πως είχε χαλάσει ο καυστήρας (κι άλλο ανέκδοτο)!!!!!
Ήρθε και η ώρα να πληρώσουμεεεε….. ρωτάω τον σερβιτόρο τι χρωστάμε και μου λέει 120 ευρώ το κάθε μπουκάλι!!!!! Του λέω πως άλλα μου είχε πει στην αρχή για σχέση τραπεζιού και τιμής και πως δεν μας έβαλε πρώτο τραπέζι όπως είχαμε κλείσει και μου απαντά πως αυτή είναι η τιμή. Ζήτησα υπεύθυνο και ήρθε ο πρώτος υπάλληλος που είχε γίνει το θέμα με το τραπέζι!!! Έρχεται με τσαμπουκά γιατί τους είπα πως δεν πληρώνω πάνω από 100 ευρώ το μπουκάλι και άρχισε να φωνάζει και να τσαμπουκαλεύεται.
Φυσικά ο τσαμπουκάς του απόρρεε από την συνοδεία των μπράβων που είχε πίσω του, αλλά θα ήθελα να του εξηγήσω πως αυτά τα παιδιά, είναι η δεύτερη δουλειά που κάνουν και πως ίσως εκτεθούν λόγο φύσεως της κανονικής τους δουλειάς!!!!
Έτσι δεν είναι ψηλέ που με κοιτούσες και προσπαθούσες να καταλάβεις τη δουλειά κάνω και έχω τόση άνεση να μιλάω έτσι?????? ΕΕΕΕ????
Τελικά πληρώσαμε και φύγαμε γιατί δεν άξιζε το ποσό για περεταίρω φασαρία, απλά για να καταλάβουν πως δεν είναι όλοι μαλ@@@@@. Αν και πιστεύω πως το καταλαβαίνουν σιγά σιγά, γιατί στο μαγαζί Παρασκευή βράδυ δεν είχε πάνω από 100 άτομα!!!! Το σίγουρο είναι πως βάλαμε μυαλό και θα είμαστε πιο επιλεκτικοί την επόμενη φορά, όσον αφορά τη διασκέδασή μας……
Έχω κατέβει Αθήνα σε αρκετές πίστες, έχω πληρώσει στον Καρρά που είναι και φωνάρα 120 ευρώ το μπουκάλι με πολύ καλή εξυπηρέτηση, αλλά αυτό που διαπίστωσα στη Θεσσαλονίκη είναι για μένα ξευτίλα. Κρίμα που οι Θεσσαλονικείς φημίζονται για το ότι ξέρουν να διασκεδάζουν!!! Να διευκρινίσω πως είμαι από Ήπειρο και καμία σχέση δεν έχω με Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

 Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!