tromaktiko: Κίνημα Δεν Πληρώνω - Ψήφισμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους 17 διωκόμενους συναγωνιστές της παρέλασης

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Κίνημα Δεν Πληρώνω - Ψήφισμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους 17 διωκόμενους συναγωνιστές της παρέλασης



Το Κίνημα Δεν Πληρώνω δηλώνει εμφατικά και απερίφραστα την αλληλεγγύη του και την αμέριστη συμπαράσταση στους 17 διωκόμενους συναγωνιστές, από τον...
παλλαϊκό ξεσηκωμό κατά την διάρκεια της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου 2011, στη Θεσσαλονίκη.
Η χούντα των τραπεζιτών, των μεγαλοεργολάβων, των φασιστοειδών και των λοιπών πολιτικών καμαριέρων, προσπαθούν αστικά, με διώξεις, συλλήψεις και καταστολή να κάμψουν το φρόνημα του αγωνιζόμενου λαού.
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω, έλαβε μέρος ενεργά στο κίνημα των παρελάσεων, συγκεκριμένα στην παρέλαση της Καλλιθέας, όπου μαζί με τον υπόλοιπο λαό εκδίωξε από τους" θρόνους" τους τους ανεπιθύμητους υπηρέτες της χούντας. Το κράτος με τους πραιτοριανούς του, προσπάθησε να κάμψει σε δεύτερο χρόνο και το φρόνημα του Κινήματος Δεν Πληρώνω, κατά τη διάρκεια κινητοποίησής μας στη ΔΕΗ Καλλιθέας, συλλαμβάνοντας και σέρνοντας στο αυτόφωρο και στα δικαστήρια τους συναγωνιστές μας, στέλνοντάς μας 4 διμοιρίες των ΜΑΤ.
Να ξέρουν ότι δεν μας φοβίζουν...Μας εξοργίζουν και μας πεισμώνουν ακόμα περισσότερο να δώσουμε τον ανένδοτο αγώνα για την ανατροπή αυτής της χούντας και όλων αυτών που βρίσκονται από πίσω της.
Οι διωκόμενοι της Θεσσαλονίκης αποτελούν σάρκα από τη σάρκα μας και απαιτούμε να παύσει οποιαδήποτε δίωξη εναντίον τους.
Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας! Κανένας δε θα μείνει μόνος του στην κρίση και απέναντι στη χούντα των τραπεζιτών! Εμπρός συναγωνιστές με ψηλά το κεφάλι για την τελική νίκη!

www.denplironodenplirono.com
www.oxidiodia.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!