tromaktiko: 20η μοτοπορεία αγανακτισμένων μοτοσυκλετιστών

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

20η μοτοπορεία αγανακτισμένων μοτοσυκλετιστών



Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011
Σημείο Συνάντησης: Πλατεία Καραισκάκη (Αθήνα)
Ωρα Συγκέντρωσης: 17:30
Ωρα Αναχώρησης: 18:00.

Χαρτης διαδρομης: http://g.co/maps/yd6x8

Χαρτης σημειου συγκεντρωσης: http://g.co/maps/u6an9

Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας οργανώνουν στο νομό Αττικής την 20η Ειρηνική Μοτοπορεία.

Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας οργανώνουν την Τετάρτη 14/12/2011 μοτοπορεία συμπαράστασης στους απεργούς της Ελληνικής Χαλυβουργίας Α.Ε και τους εργαζόμενους του ΑΛΤΕΡ που διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους και το δικαίωμα σε μια αξιοπρεπή ζωή.

Οι απεργοί της Ελληνικής Χαλυβουργίας δείχνουν το δρόμο του αγώνα που θα πρέπει να ακολουθήσουμε για να αντικρούσουμε την επίθεση που δεχόμαστε όλοι στα εισοδήματά μας από τις κυβερνήσεις των μνημονίων και της εργασιακής εφεδρείας ώστε να ανατρέψουμε την εξάπλωση του εργασιακού μεσαίωνα στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Σε μια κίνηση αλληλεγγύης και συμπαράστασης αλλά και θέλοντας να στείλουν ένα ενωτικό μήνυμα ανάμεσα σε όλους που αγωνίζονται ενάντια στην εξαθλίωση της ζωής μας από κάθε είδους λαμόγια (βουλευτές, καναλάρχες, μεγαλοδημοσιογράφους και πάει λέγοντας) οι Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας θα επισκεφτούν τους εργαζόμενους του ΑΛΤΕΡ και θα παραλάβουν ψήφισμα το όποιο και θα παραδώσουν στους απεργούς της Ελληνικής Χαλυβουργίας. Ας καταλάβουμε ότι τελικά μόνο ο ένας τον άλλο έχουμε, σωτήρες δεν μπορούμε να περιμένουμε από πουθενά!

Ώρα συγκέντρωσης στις 17:30, ώρα αναχώρησης στις 18:00 από την Πλατεία Καραισκάκη (Αθήνα).

Θα σας παρακαλέσουμε να φοράτε ΟΛΟΙ τα κράνη σας.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK https://www.facebook.com/agan.moto.hellas

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!