tromaktiko: Παρελθόν αποτελεί ο δημοτικός ραδιοφωνικός σταθμός Ξένιος 94,3 με… άνωθεν εντολή!

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Παρελθόν αποτελεί ο δημοτικός ραδιοφωνικός σταθμός Ξένιος 94,3 με… άνωθεν εντολή!



Με απόφαση της Δημοτικής Αρχής κλείνει οριστικά αφήνοντας έρμαια τους απλήρωτους εργαζόμενους…

Παρελθόν αποτελεί από σήμερα ο τρίτος αρχαιότερος Δημοτικός Ραδιοφωνικός Σταθμός ΞΕΝΙΟΣ 94,3 του Δήμου Φυλής, αφού σταμάτησε να εκπέμπει με απόφαση της Διοίκησης του Δήμου.

Παρελθόν αποτελεί από σήμερα ο τρίτος αρχαιότερος Δημοτικός Ραδιοφωνικός Σταθμός ΞΕΝΙΟΣ 94,3 του Δήμου Φυλής, αφού σταμάτησε να εκπέμπει με απόφαση της Διοίκησης του Δήμου.

Σας παραθέτουμε ανακοίνωση των εργαζομένων: «Στις 2 Μαρτίου 2011, είχαν κλαπεί τα μηχανήματα εκπομπής του σταθμού, από τις εγκαταστάσεις της κεραίας στην περιοχή Ζαχαρίτσας του Ποικίλου όρους, με αποτέλεσμα ο ΞΕΝΙΟΣ να σιγήσει, μέχρι το απόγευμα της 30ης Σεπτεμβρίου όταν βγήκε και πάλι στον αέρα το σήμα με μουσικό πρόγραμμα του σταθμού.

Φυσικά και δεν αντικαταστάθηκαν τα μηχανήματα που είχαν κλαπεί. Απλώς η Δημοτικής Αρχή Φυλής (όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Δήμαρχος κ.Δημήτρης Μπουραϊμης, σε Δημοτικό Συμβούλιο) αποφάσισε να εκπέμψει ο σταθμός μέσω link, από τις εγκαταστάσεις του KISS FM στον Υμηττό. Οι 52 εργαζόμενοι του σταθμού (16 δημοσιογράφοι, 16 τεχνικοί, 20 διοικητικοί) παραμένουν απλήρωτοι και βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας από τα μέσα Ιουλίου 2010!

Ο Δήμαρχος του νέου Καλλικρατικού Δήμου Φυλής (μετά την συνένωση των Δήμων Άνω Λιοσίων, Φυλής και Ζεφυρίου) κ. Μπουραϊμης δεν φέρεται διατεθειμένος να δώσει λυση στο πρόβλημα των εργαζομένων του σταθμού, σχετικά με την εξόφληση των δεδουλευμένων αποδοχών, που είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη διοίκηση του κ. Χρήστου Παππού. Προκλητικά δηλώνει, ότι δεν είναι υποχρεωμένος να αναγνωρίσει τις οφειλές της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής. Οι εργαζόμενοι του σταθμού έχουν καταθέσει μηνύσεις, ασφαλιστικά μέτρα και αγωγές, στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους.»

Σίγουρα η αυλαία δεν έπεσε με το οριστικό κλείσιμο του Σταθμού καθώς οι εργαζόμενοι δεν είναι διατεθειμένοι να χαρίσουν ούτε ευρώ από την δουλειά τους…

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!