tromaktiko: «Βλέπει» Μπαϊκοβιτς ο Θρύλος!

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

«Βλέπει» Μπαϊκοβιτς ο Θρύλος!



Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Σερβία ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του τερματοφύλακα του Ερυθρού Αστέρα Μπόμπαν Μπάικοβιτς, ο οποίος μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.Στην αγορά της Σερβίας περιστρέφει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακός για την ενίσχυση στην θέση του τερματοφύλακα.

Σύμφωνα με αναφορε΄ς του Τύπου της γειτονικής χώρας οι πρωταθλητές Ελλάδας εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του τερματοφύλακα του Ερυθρού Αστέρα Μπόμπαν Μπάικοβιτς

Όπως αναφέρει η «Sportski Zurnal» ο 26χρονος Μαυροβούνιος πορτιέρο βρίσκεται στην λίστα του Ολυμπιακού. Ο Μπάικοβιτς μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν από την ομάδα του Βελιγραδίου, ακόμη δεν του έχει προταθεί ανανέωση, ωστόσο, ο σερβικός Τύπος αναφέρει ότι σύντομα θα του κατατεθεί πρόταση για επέκταση του συμβολαίου του για τα τρία επόμενα χρόνια.

«Ο Μπάικοβιτς δεν έχει τεθεί προς πώληση από τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά αν έρθει μία καλή πρόταση είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει. Ή δεν αποκλείεται να συμφωνήσει ο Ολυμπιακός από τώρα μαζί του για να τον πάρει ελεύθερο το ερχόμενο καλοκαίρι. Όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα μέχρι το τέλος της εβδομάδας», αναφέρει το δημοσίευμα. Ο Μαυροβούνιος την φετινή σεζόν έχει 18 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τον Ερυθρό Αστέρα στον οποίο ανήκει από το 2003.

www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!