tromaktiko: Μ.Ανδρουλάκης: Ας διώξει τον Πάγκαλο ο Παπαδήμος

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Μ.Ανδρουλάκης: Ας διώξει τον Πάγκαλο ο Παπαδήμος



Κατά του πολυμελούς κυβερνητικού σχήματος τάχθηκε με δηλώσεις του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του «Βήματος» ο Μίμης Ανδρουλάκης είπε...
ότι ο Λουκάς Παπαδήμου θα έπρεπε να είχε αρνηθεί να κυβερνήσει με τόσο μεγάλο αριθμό υπουργών και να είχε ξεκαθαρίσει στον Γιώργου Παπανδρέου πως ζητά μία λίστα 15 υπουργών.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε ότι ο πρωθυπουργός θα πρέπει να διώξει από την κυβέρνηση όσους ασχολούνται με άλλα θέματα και υπογράμμισε ότι από τους πρώτους που θα έπρεπε να δουν την πόρτα της εξόδου είναι και ο Θεόδωρος Πάγκαλος. «Για λόγους παραδειγματισμού να έδιωχνε τον Πάγκαλο. Τον πιο κορυφαίο, τον αντιπρόεδρο. Διότι το μόνο που κάνει αυτόν τον καιρό είναι να πριμοδοτεί τον Τσίπρα» σημείωσε ο Μίμης Ανδρουλάκης.

Την ίδια άποψη είχε εκφράσει και με συνέντευξη του όπου τάχθηκε υπέρ της αποχώρησης των δελφίνων του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση. «Ο Παπαδήμος δεν πρέπει να νιώθει ανίσχυρος. Η αμοιβαία εξισορρόπηση των πολιτικών δυνάμεων και η αναδυόμενη σιωπηλή πλειοψηφία του λαού του προσφέρουν την ευκαιρία να πειθαρχήσει το κυβερνητικό σχήμα και να το κάνει πιο λειτουργικό με την άμεση αποχώρηση καμίας εικοσαριάς και βάλει αχρείαστων υπουργών, κυρίως από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ. Η άμεση αποχώρηση των υποψήφιων στην μάχη διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ δίνει την αφορμή» είχε υπογραμμίσει Μίμης Ανδρουλάκης.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!