tromaktiko: Απαράδεκτος ο Καρατζαφέρης

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Απαράδεκτος ο Καρατζαφέρης



Τρίτη 13/12/2011, γύρω στις 09:00 το πρωί, στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, στον ΑΝΤ1. Καλεσμένος: ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, λέει:

«μου θυμίζει μια ταινία που είδα πρόσφατα... Μετά τον πόλεμο στην Ιταλία παρελαύνουν οι στρατιώτες που πολέμησαν και οι Ιταλίδες μάνες με τα παιδάκια τους και τους χειροκροτούν. Κάποιοι τα χαϊδεύουν, τους πιάνουν τα ποδαράκια κλπ καταλαβαίνετε τώρα... Και μάλιστα οι Ιταλίδες μάνες τα σπρώχνουν κιόλας! Μια Αμερικανίδα μάνα βλέπει το σκηνικό και ρωτάει: "μα τι μάνες είναι αυτές; Να σπρώχνουν τα παιδιά τους;" και μια άλλη Ιταλίδα της απαντά: "ε, τι να κάνουν; Από το να τα δούνε νεκρά...."»

Με αυτόν τον (επιεικώς) ΑΤΥΧΕΣΤΑΤΟ τρόπο, επέλεξε ο Κος (?) Καρατζαφέρης να παραλληλίσει την ανοχή της κυβέρνησης (στην οποία συμμετέχει και το κόμμα του !!!) απέναντι στην οικονομική «παρενόχληση» που βιώνουν οι πολίτες και τα παιδιά τους από την Τρόϊκα, για χάρη μιας ή περισσότερων δόσεων!

Σαν ΕΛΛΗΝΙΔΑ μα πάνω απ' όλα σαν ΜΑΝΑ επιθυμώ και έχω υποχρέωση να του απαντήσω τα εξής:

«Εσείς να ονειρεύεστε ταινίες με Ιταλίδες μάνες, να σπρώχνουν τα παιδιά τους για να τα "χουφτώσει" ο κάθε βρωμιάρης που τους τάζει ένα κομμάτι ψωμί, με την δικαιολογία να μην τα δουν νεκρά;

Μάνες που ζουν μόνο στην αρρωστημένη φαντασία κάποιου διεφθαρμένου σεναριογράφου;

Τέτοια πρότυπα προσπαθείτε να προωθήσετε;

Μας υποδεικνύετε τρόπους για να ξεπουληθούν γυναίκες και παιδιά, για να ακρωτηριαστεί κάθε ίχνος αξιοπρέπειας και υπερηφάνειας στον βωμό μερικών ψωρο-δις ευρώ;

Μάθετε, λοιπόν, Κε (?) Καρατζαφέρη, πως η Ελληνίδα μάνα, προτιμά να δει το παιδί της νεκρό, παρά να πουλήσει την αθώα του ψυχούλα για όλα τα πλούτη του κόσμου!

Η Ελληνίδα μάνα το παίρνει αγκαλιά και κλειδώνεται στο Κούγκι, και μ' εσάς μαζί και μ' όλους τους προδότες, και γίνεται πυροτέχνημα! Το παίρνει αγκαλιά και βουτά στο Ζάλογγο!

Η Ελληνίδα μάνα κάλλιο να το πνίξει στην κούνια, παρά να το κάνει γενίτσαρο!

Η Ελληνίδα μάνα θα 'σκιζε τις σάρκες της και θα το βύζαινε με το αίμα της στο Μεσολόγγι.

Η Ελληνίδα μάνα θα κάνει κομμάτια με τα νύχια της όποιον τολμήσει να πειράξει έστω και μια τρίχα από τα μαλλάκια του παιδιού της.

Κι αν η Ελληνίδα μάνα τύχει, κι από ένα λάθος της φύσης, γεννήσει ένα βρωμερό σκουλήκι, ένα πουλημένο παλιοτόμαρο, ένα άψυχο κουφάρι, ένα άδειο σαρκίο σαν μερικούς ξεπουλημένους καθεστωτικούς, τότε με τα ίδια της τα χέρια θα το σκοτώσει το γέννημα της, για να μην σαπίσει με την παρουσία του τον υπόλοιπο κόσμο! Και μετά θα ξεριζώσει τη μήτρα της και θα την πετάξει στα σκυλιά!

Γιατί η Ελληνίδα μάνα, τα παιδιά της θέλει να τα κάνει ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

Η Ελληνίδα μάνα μεγαλώνει ΨΥΧΕΣ! Τα παιδιά της τα τρέφει με αξίες και όνειρα. Τα θηλάζει αγάπη και ήθος. Τα ταΐζει ιδέες, αρχές και ιδανικά. Τα αντρώνει με αξιοπρέπεια και αυταπάρνηση.

Η Ελληνίδα μάνα στέλνει τα παιδιά της στον πόλεμο "ή ταν ή επί τας". Ή νικητής ή νεκρός!

Μετά από αυτές τις κουβέντες Κε (?) Καρατζαφέρη, να μην τολμήσετε να βρεθείτε στον δρόμο καμίας Ελληνίδας μάνας και να μην ξανακοιτάξετε ποτέ τα γεμάτα σπίθες μάτια της. Γιατί η σπίθα, θα γίνει φωτιά και στο όνομα ενός ΠΑΙΔΙΟΥ είναι ικανή να κάψει τα πάντα στο πέρασμά της.

ΚΑΙ ελληνίδα ΚΑΙ μάνα

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!