tromaktiko: Χωρίς Λέτο στο Αγρίνιο

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Χωρίς Λέτο στο Αγρίνιο



Στο εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό θα εκτίσει την ποινή του ο Λέτο, ενώ ο Κατσουράνης θα λείψει από τον αγώνα κόντρα στην Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ.

Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσαν στον αγώνα με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» οι Σεμπάστιαν Λέτο και Κώστας Κατσουράνης και αυτό ανάγκαζε τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να αφήσει εκτός σε ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς του πρωταθλήματος (Πανιώνιο εκτός, Αστέρα εντός, Παναιτωλικό εκτός, Κέκρυρα εντός) τους δύο άσους.

Έτσι, λοιπόν, ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε ότι ο Αργεντινός παικταράς θα μείνει εκτός στον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό την 15η αγωνιστική, ενώ ο «Κατσούρ» θα απουσιάσει την 16η αγωνιστική στο ματς του ΟΑΚΑ κόντρα στην Κέρκυρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι οι ποδοσφαιριστές Σεμπάστιαν Λέτο και Κώστας Κατσουράνης, θα εκτίσουν την ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής, λόγω συμπλήρωσης του ορίου των 4 κίτρινων καρτών, στον αγώνα της 15ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παναιτωλικό και στον αγώνα της 16ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Κέρκυρα αντίστοιχα».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!