tromaktiko: Διπλό θανατηφόρο δυστύχημα το βράδυ των Χριστουγέννων στη Λευκωσία

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Διπλό θανατηφόρο δυστύχημα το βράδυ των Χριστουγέννων στη Λευκωσία



Δύο πρόσωπα ρουμανικής καταγωγής, ηλικίας 57 και 54 χρόνων έχασαν τη ζωή τους σε διπλό θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα...
που σημειώθηκε την Κυριακή το βράδυ στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το διπλό θανατηφόρο τροχαίο συνέβη γύρω στις 22:35, όταν η πορεία του αυτοκίνητου που οδηγούσε ο 57χρονος, με συνοδηγό τον 54χρονο, στη λεωφόρο Λάρνακος με κατεύθυνση τη λεωφόρο Αγλαντζιάς, ανακόπηκε όταν ο οδηγός άλλου αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο, επιχείρησε να μπει στο ρεύμα κυκλοφορίας. Ο 57χρονος Ρουμάνος οδηγός στην προσπάθειά του να το αποφύγει, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονος κάτοικος Λευκωσίας.

Από τη σύγκρουση, που ήταν σφοδρή, οι επιβαίνοντες του πρώτου αυτοκινήτου, οι οποίοι δεν έφεραν ζώνες ασφάλειας, τραυματίστηκαν θανάσιμα, ενώ ο 28χρονος οδηγός του δεύτερου οχήματος, τραυματίστηκε ελαφρά.

Το θάνατο του 57χρονου και του 54χρονου, πιστοποίησε ο επί καθήκοντι ιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, ενώ ο 28χρονος αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, απελύθη.

Παρακαλείται, οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το πιο πάνω δυστύχημα, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!