tromaktiko: Το εργαζόμενο κορίτσι έχει στυλ

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Το εργαζόμενο κορίτσι έχει στυλ



Για ένα επαγγελματικού ραντεβού ή ένα interview, το ντύσιμο έχει τους κανόνες του, αφού τα σωστά ρούχα μπορεί να επηρεάσουν την κρίση του εργοδότη. Πάρτε, λοιπόν, την υπόθεση ζεστά.
Για ένα επιτυχημένο, καθημερινό look γραφείου πρέπει να έχετε στην ντουλάπα σας:
-Ένα ζευγάρι άνετα φλατ παπούτσια ή μπαλαρίνες σε χρώμα που να ταιριάζει με τα περισσότερα παντελόνια ή τις φούστες σας.
-Μία φούστα πασπαρτού: είτε μαύρη είτε μπεζ ότι σας βολεύει και ότι ταιριάζει με τη μεγαλύτερη ποικιλία από μπλούζες και πουκάμισα. Προσέξτε να μην είναι ιδιαίτερα κοντή.
-Μονόχρωμα t-shirt που μπορείτε να ενισχύετε με κοσμήματα και πουκάμισα που πάνε με όλα και είναι ultra chic.

Γενικά να θυμάστε πως το γραφείο δεν ξεχνάμε τη θηλυκότητα μας αλλά δεν βγαίνουμε όμως και από τα όρια. Μια για παράδειγμα αποκαλυπτική φούστα, με αποκαλυπτική μπλούζα είναι λίγο δυναμικός συνδυασμός που ταιριάζει περισσότερο στο περιβάλλον του μπαρ. Προσέξτε το look σας να προβάλει ένα σημείο του σώματος (πόδια, ώμους, ντεκολτέ) κι όχι δυο ή τρία μαζί.
Τις μέρες που για λόγους προγράμματος (ραντεβού, επαγγελματικό γεύμα, κτλ) τα ψηλά παπούτσια επιβάλλονται, φροντίστε να έχετε προμηθευτεί ένα ζευγάρι άνετες πλατφόρμες, γόβες ή μπότες. Το γραφείο έχει πέρα-δώθε και τα ψηλοτάκουνα κουράζουν εσάς και τα νεύρα των συναδέλφων.

Μία πολύ πρακτική συμβουλή
Για να κερδίζετε χρόνο από το πρωινό σας ξύπνημα και για να είστε πανέτοιμη και στυλιστικά οργανωμένη, τοποθετήστε σε κρεμάστες της ντουλάπας σας μερικές έτοιμες «στολές εργασίας»! Με άλλα λόγια παντελόνι, μπλούζα σακάκι όλα μαζί. Κάντε απλά παραλλαγές. Πιστέψτε με θα σας απαλλάξει από το ερώτημα «τι βάζουμε σήμερα;» που σας τρώει χρόνο!

 jenny.gr

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!